Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022 10.4" с WiFi & 4G (4ГБ/64ГБ) Оксфордско сиво
Таблети

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022 10.4" с WiFi & 4G (4ГБ/64ГБ) Оксфордско сиво Код: 36577817

Основни характеристики:

  • Модел 2022
  • 10.4" TFT екран 2K 2000x1200
  • Процесор Snapdragon 720G
  • Батерия 7040 mAh
  • До 15 часа възпроизвеждане на видео
  • Тегло 465 гр
Вижте пълното описание
345,00
Бърза доставкасряда, 31 Julyако го поръчате в следващите 19 часа и 57 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Продава:

Наличност 4 броя

от 345,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Galaxy Tab S6 Lite 2022 10.4" с WiFi & 4G (4ГБ/64ГБ) Оксфордско сиво

    Продукти на магазина
    309,00 €

  2. Galaxy Tab S6 Lite 2022 10.4" с WiFi & 4G (4ГБ/64ГБ) Оксфордско сиво

    Информация за магазина
    429,00 €

  3. 345,00 €

  4. 340,62 €

  5. Galaxy Tab S6 Lite 2022 10.4" с WiFi & 4G (4ГБ/64ГБ) Оксфордско сиво

    Информация за магазина
    389,00 €

  6. 403,00 €

Описание

Galaxy Tab S6 Lite 2022 е таблет от среден клас, предназначен за основни задачи и забавления. Със своя 10.4-инчов екран с висока резолюция, който показва ясни и живи изображения, и двата Dolby Atmos високоговорителя, той е насочен към хора, които искат да гледат филми, видеоклипове и музика, както и за леки игри. С S Pen, той е подходящ за ученици, студенти и дизайнери, тъй като улеснява воденето на бележки, дизайна и дигиталното изкуство. Освен това, с режима за деца, позволява на родителите да създават профили с родителски контрол, таймери за употреба и филтри за съдържание, което го прави безопасен за използване от малки деца.

Лек. Тънък. Практичен.

Тънък и лек благодарение на своя унибоди метален дизайн и S Pen, който се прикрепя магнитно, той ви позволява да продължите работата си дори и когато не сте в офиса. Лесно се побира в малка чанта за истинска преносимост. Изберете между Оксфордско сиво и Ангора синьо.

Променете начина, по който водите бележки

Galaxy Tab S6 Lite е мощен инструмент за водене на бележки, който може да ви придружава навсякъде. С включения в пакета S Pen, той е готов за употреба. Записвайте идеите си и редактирайте съдържание директно на екрана. С този таблет като ваш асистент, имате повече време да се фокусирате върху това, което наистина ви интересува.

Запишете следващото си вдъхновение със S Pen

Използвайте S Pen, за да уловите информация, която не искате да забравите. Естественият захват, високата отзивчивост и впечатляващата чувствителност към натиск ще го направят вашия незаменим партньор, от скициране до редактиране на документи. А благодарение на специалната си магнитна позиция за зареждане, S Pen ще ви следва навсякъде.

Спестете хартия

Улеснете работата си с дуото таблет и S писалка. Спестете хартия с цифрови бележки и електронни подписи на вашия таблет. Създайте списък с вашите сътрудници и споделяйте файлове с тях в реално време за бързи актуализации.

Продуктивност в дланта на ръката ви

Производителност на ниво PC в тънък таблет с Samsung DeX. Просто активирайте DeX режим в панела за уведомления за функции, които ви позволяват да използвате таблета си като PC. Отворете няколко прозореца едновременно, плъзнете и пуснете снимка в имейл и щракнете с десния бутон за повече функции.

Използвайте таблета си в комбинация с вашия смартфон

Работете безпроблемно между вашите устройства. Можете да копирате текст или изображение от вашия Samsung Galaxy смартфон и да го поставите на таблета и обратно. Можете също така да направите бележка в Samsung Notes или да разглеждате Samsung Internet от таблета си и да отворите тези приложения на вашия Samsung Galaxy смартфон, за да продължите от там, където сте спрели.

Голям екран, който впечатлява

Вашите изображения изглеждат по-впечатляващи на големия екран на вашия таблет с богат звук. Използвайте го, за да покажете своята работа с динамични изображения, завладяващи видеоклипове или дори собствени дизайни, създадени със S Pen.

Интернет връзка дори извън Wi-Fi зоната

Когато сте извън Wi-Fi зоната, Auto Hotspot е тук за вас. Свържете сигурно вашия Galaxy смартфон и таблет, за да споделяте данни с натискането на един бутон в панела за известия. Без меню за настройки, без търсене и без странни кодове.

Дисплей със стил

Поставете таблета си в стилен калъф, който е едновременно модерен и удобен. Galaxy Tab S6 Lite Book Cover обгръща таблета и се прикрепя магнитно, така че лесно сте готови да излезете от къщи за ежедневните си дейности. Можете също така да се уверите, че имате S Pen с вас, като го поставите в специалния слот.

Knox сигурност

Висококачествена сигурност за вашия бизнес

Изграден на платформата за мобилна сигурност Knox, сигурността е интегрирана в хардуера и софтуера на вашето устройство. Поддържайте поверителността на вашия бизнес и защитавайте най-чувствителните си данни от зловреден софтуер и заплахи.

Масово записване на устройства с бърза персонализация

Бързо адаптирайте Galaxy Tab S6 Lite към вашия бизнес. Knox Mobile Enrollment е безпроблемна услуга за внедряване, която ви позволява бързо да регистрирате голям брой устройства Galaxy Tab S6 Lite в EMM (Enterprise Mobility Management) едновременно, вместо ръчно да регистрирате всяко едно.

Управление в облака лесно

Управлявайте лесно голям брой устройства Galaxy Tab S6 Lite с облачно базирано EMM решение. Knox Manage позволява на ИТ администратора да контролира дистанционно устройствата и да решава проблеми в реално време. В същото време, то предотвратява изтичането на конфиденциални бизнес данни чрез ограничаване на неволни действия.

Съдържание на пакета

  • Таблет Samsung Galaxy Tab S6 Lite
  • S Pen (с резервни накрайници и инструмент за премахване)
  • USB Type-C кабел
  • Адаптер за зареждане
  • Ръководство за бърз старт
  • Информация за гаранцията

Производител

Samsung

Спецификации

Основни спецификации

Операционна система
Андроид
Дата на излизане
2022
Цвят
Сив
Тегло
467 гр

Процесор и памет

Таблети
4 ГБ
Капацитет
64 ГБ
Процесорни ядра
Осемядрен процесор
Скорост на основния процесор
2,3 GHz

Екран

Размер на екрана
10,4 "
Таблети
2000 x 1200 пиксели
Тип
TFT
Яснота
Full HD

Камера

Таблети
8 МР
Разделителна способност на камерата за селфита
5 МР

Таблети

Свързаност
3.5 мм жак, Bluetooth, USB-C
Мрежа
Wi-Fi + 4G-LTE

Батерия

Капацитет на батерията
7040 mAh

Характеристики и функции

Характеристики
Четец на карти, Вграден GPS, Включена писалка
Сензори
Сензор за светлина, Сензор за близост, Жироскоп, Акселерометър

Размери

Дължина
244,5 мм
Ширина
154,3 мм
Дебелина
7 мм

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Ревюта от наши членове

Dim_Pap75
5
{positives} от 32 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

Го използвам всекидневно за училище. Взимам бележки със с-пен и се чувства като писане на хартия без никакъв проблем. Го зареждам на всеки 3 дни, в зависимост от употребата ми. Няма забавяне и мога да имам отворени множество прозорци без никакъв проблем. Също така го използвам за филми или сериали и съм напълно доволен. Вярвам, че си струва парите и с калъф от тип книга, сте покрити.

Преведено от Гръцки ·
  • Скорост
  • Резолюция на екрана
  • Качество на високоговорителя
  • Тегло
  • Съотношение цена-качество
  • Батерия
Намирате ли това ревю за полезно?

Demis72
2
{positives} от 48 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

Главно го купих за сърфиране, гледане на филми, офис и екипи. Смятам, че екранът е неговата слаба страна, която определя потребителското изживяване на таблета. Въпреки че има добра яркост, цветовете и контрастът са слаби, особено в сравнение с други таблети от семейството, като Huawei Mediapad m5 (2019) и iPad 9.7" (2017), разликата е забележима. Въпреки това, вярвам, че това няма да е проблем за използване с писалка като електронен блокнот. Освен това, относно цената му, не бих го нарекъл точно стойност за парите, когато Samsung все още предлага S5e LTE (около €300) със Super AMOLED 10.5" WQXGA 16:10 екран, докато следващият модел с такъв добър екран е много по-скъпият S8+. Фактът, че идва с S Pen, аксесоар, струващ около €25-€30, може да компенсира посредством средния екран, но лично аз не се нуждая от него. Удълженият формат на екрана 5:3 е отличен за гледане на филми, не толкова за сърфиране, особено за четене в портретен режим, е неудобен и бързо превключвате на хоризонтален. Вярвам, че по-квадратен екран, като на iPad със съотношение 4:3, е по-подходящ за това използване. Освен това, поради съотношението на страните 5:3, екранът е по-малък, отколкото ако беше 4:3, и въпреки че има диагонал от 10.4", на практика се оказва само малко по-голям от 9.7"/4:3. Относно предимствата, обещанието за 3 актуализации на Android и 5 години актуализации за сигурността определено е плюс, нещо, което не е гарантирано за Android таблети. Mediapad (€360) от 2019 г. остана на Android 9, а iPad (2017) работи с най-новата версия на iPadOS 16. Samsung Dex може да бъде полезен за тези, които искат работна среда на настолен компютър. Въпреки това, комбинирането му с клавиатура няма да го превърне в истински функционален мини лаптоп, като по-големите модели. Що се отнася до скоростта му, не съм го изпълнил до предела му, не срещнах никакви проблеми.

Преведено от Гръцки ·
  • Скорост
  • Качество на високоговорителя
  • Тегло
  • Батерия
  • Резолюция на екрана
  • Издръжливост
  • Съотношение цена-качество
Намирате ли това ревю за полезно?
  • Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    Използвам го за три причини, писане, четене на книги и разглеждане. И в трите случая е инструмент. Много съм доволен, батерията издържа часове, никога не ме е изпуснал, зарежда се нормално, не турбо, но отнема около два часа от празен, екранът е добър, звукът е страхотен, малко повече RAM би било необходимо, аз имам този с 4. Ако не използвате писалката, не я купувайте, особено вие геймъри, не е за изискващи игри. Програмите за писалката са чудесни, не е необходимо да си взимате друг софтуер, какво друго да поискам? Прави всичко, което искам напълно и още.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    Вярвам, че това е един от най-добрите таблети, защото никога не забавя, когато гледам игри или видеа или разговарям с някого. Също така има добра резолюция и е устойчив на удари. Единственото нещо, което ме притеснява малко, е че не прави отлични снимки, но това не е голям проблем, тъй като върши всичко друго. Защо би ви било нужно да правите снимки, освен ако нямате друга причина? S Pen е много добър, с добро качество на изработка, и когато пишете с него, е мек. Просто трябва да сте внимателни с него, защото някой е загубил своя S Pen

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Издръжливост
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    • Снимки
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Chris_Gavriilidis
    4
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi, цвят: Син

    Доста справедлив за своята цена. Определено не струва парите си. Екранът е много добър, с единствената недостатъчност да бъде бял контрастът. Батерията също е много добра (лесно ми издържа 2 дни). По отношение на скоростта, е доста задоволителна за леко ползване, с временни минорни забавяния при отключване, особено след период на неизползване. Операционната система е отлична, с възможността за използване на множество преки пътища, които подобряват функционалността. S pen-ът е просто изключителен.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на високоговорителя
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Снимки
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Sakis_CHrysafis
    4
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка от GoldenByte

    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    Това е много добър таблет, който ми помага много за използването, което искам - сърфиране и четене, но също така и взимане на бележки със с писалката S Pen. Единственото незначително неудобство, което бих казал, е че губи малко от ъглите на гледане, ако го поставите настрани. Въпреки това, това е много добра покупка.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Снимки
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Alexandros_Karadimos
    4
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    В цялост, много добър таблет, който въпреки нещо по-гранични спецификации за епохата (рам плюс процесор), е доста бърз в почти всичко. Екранът е малко "топъл" за моя вкус (накланя се леко към жълтото). Въпреки това, не е лош, с ярки цветове и задоволителен контраст и яркост за категорията. Много качествени говорители с достатъчен звук. Отличен софтуер от Samsung, както сме свикнали (режим dex, мултитаскинг, актуализации и други). Аз използвам писалката много малко, но някои може да я намерят много полезна. Издръжливостта на батерията също е отлична. Въпреки това, в крайна сметка, го считам малко скъп основно за хардуера си, въпреки че, както вече беше споменато, не го показва.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Качество на високоговорителя
    • Тегло
    • Батерия
    • Резолюция на екрана
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • pot_pot
    4
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    Собственик съм от почти 1,5 години. Купих го за молива и бележките. Обожавам ги, писането с молива е много гладко. Залепва малко на някои места, но нищо дразнещо. Екранът може да не хареса на някои, тъй като е малко "тъмен". Като цяло, много съм доволен/доволна.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Качество на високоговорителя
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Издръжливост
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Apostolis_Michalo
    4
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    Много добра стойност за парите. Липсва малко в графиката, но процесорът му е задоволителен. Има случайни замръзвания, докато зарежда след отключване, но после няма проблеми. Не е подходящ за снимки. Батерията му е винаги задоволителна в зависимост от функцията, която използвате.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    • Тегло
    • Снимки
    • Издръжливост
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • ath_kat
    4
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за капацитет: 128 ГБ

    Имам го от около месец. Това е моят първи таблет, въпреки че имам опит с други в семейството. Купих го с клавиатура, така че мога да работя докато пътувам. Не трябва да нося лаптопа си. Относно теглото, с клавиатурата е добре. Засега само играя някои игри и разглеждам интернет. Бързо е. Wi-Fi-то е добро, а възпроизвеждането на филми е отлично. Резолюцията и звука също са добри. Все пак, не ме интересува камерата, така че нямам мнение по този въпрос. Няколко снимки, които направихме, изглеждат добре. Обикновено се нуждае от зареждане през нощта, според мен с умерено използване. Включеният писалка понякога има проблем с отзивчивостта, но това може да е моята вина, че още не съм се научил на нея. По-късно, когато я използвам за рисуване и работа, ще се върна с още отзиви. Като цяло, това е мобилно устройство с голям екран и леко тегло. Що се отнася до цената, вярвам, че можеше да бъде малко по-ниска. Въпреки това, определено не съжалявам, че я купих.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • loukas_mallios
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    Използвам го за училище (записки с S-Pen) и малко сърфиране/YouTube. Скоростта е добра за леко използване. Екранът не е от най-високо качество, но за работата, за която го взех, нямам оплаквания. Samsung One UI е много удобен, с няколко функции, които помагат за продуктивността, умни функции с S-Pen, бонус точки за отличните говорители, батерията и алуминиевата конструкция, която придава премиум усещане. За използването, за което го взех, е много добър, може би малко скъп.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на високоговорителя
    • Тегло
    • Батерия
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • maou12-server
    4
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    За мен трябва да е по-пристъпно ценово, но таблетът издържа повече от един ден без зареждане, справя се добре с игри и има безплатно приложение за рисуване!! S pen работи без зареждане и е гладък!! Го препоръчвам с висока оценка без колебание!!

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    • Снимки
    • Тегло
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • vlasis.b
    4
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    В биометриката има само разпознаване на лице, което практически е безполезно поради лошото качество на предната камера. Въпреки че таблетът поддържа бързо зареждане, предоставеното зарядно устройство е обикновено зарядно, което не поддържа бързо зареждане. Оценявам стойността за парите на покупката на 7/10 при цена от 328 евро.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Тегло
    • Батерия
    • Съотношение цена-качество
    • Снимки
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Andy_Richardson
    5
    {positives} от 10 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    Много съм доволен от таблета за това, което ми трябва. Не ми е необходимо да играя много сложни и мощни игри на устройството. Като повечето хора, аз се нуждая от таблет за сърфиране в интернет, писане на имейли и съобщения, гледане на филми и видеоклипове в Netflix и YouTube и понякога слушане на музика. Мисля, че това е случаят за повечето хора. Този таблет има добро усещане, съотношението на страните е отлично за гледане на филми, говорителите са някои от най-добрите, които съм чувал на таблет. Приложеният стилус също е наистина добра малка играчка/допълнение! Вероятно няма да го използвате много, но всъщност работи доста добре и може да бъде полезен, когато се опитвате да бъдете по-точни при избора на малки кутии във формуляри или неща от сходен характер в интернет. Като цяло съм много доволен от него. Купих калъф с лесно отделяща се Bluetooth клавиатура и това е отлично допълнение - практически го прави като малък лаптоп с тъчскрийн и стилус - страхотно.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    • Снимки
    • Тегло
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • hatziemmanouil
    5
    {positives} от 11 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Използвам го само за професионални цели. Основно го използвам като бележник с много предимства.

    Това, което ме зарадва особено, е използването на S Pen. Мога да пиша нормално, с много цветове и стилове, точно както ако имам хартия. С помощта на клавиатурата за писане на Google, думата се разпознава веднага и се преобразува в текст. Това е удобно за по-приятно и креативно писане в сравнение с клавиатурата.
    Бележките на Samsung имат възможността да преобразуват ръкопис в текст.

    Следователно, всичко, което някой се нуждае от в един бележник, го има и на много разумна цена!

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Apostoliatsatsi_Apostolia
    5
    {positives} от 12 члена намериха това ревю за полезно

    Имам го от 3 месеца. Струва си.
    1) Батерията е отлична, тъй като главно го използвам за игри, тя е много добра и батерията не се изтощава бързо.
    2) Идеална резолюция. Може да се справи с до 4k и дори 8k, и може също да поддържа интернет (за видеа).
    След 7 месеца употреба:
    1) Батерията все още се държи добре.
    2) Бързо работи с тежки игри.
    3) Моливът работи перфектно

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    • Издръжливост
    • Снимки
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • GoblinMechanic
    5
    {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    Той беше закупен главно за цифрово изкуство и малко записване на бележки. Няма по-икономична опция за тези нужди. С това предвид, той е достатъчен за потребител, който само започва, и след това, когато вече не отговаря на нуждите му, може да премине към по-скъпа опция. Лично аз, когато настане времето за ъпгрейд, ще се насоча към Wacom MobileStudio за автономност или Wacom Cintiq като по-икономична опция за свързване към моя компютър. От положителната страна, малко подобрение е Staedtler Noris Digital Jumbo писалката, която е по-добър размер и по-ергономичен дизайн, а гумата е много по-добра от бутона на sPen, който ме дразни.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    • Качество на високоговорителя
    • Снимки
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • ANTONIS_OLGATS
    5
    {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    Купих го за професионална употреба и за да се отърва от календари, бележници и парченца хартия. Организирах всичките си бележки с приложението S Note и пиша с S Pen. Освен това, имам смартфон Note 10 и пазя бележки на него, които се синхронизират с S Note на таблета. Много е добър за използването, което описах, и няма нужда да се купува нещо по-скъпо. Освен това, батерията му издържа дълго време.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Nikos_Tsiatsios
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Син

    Купих от магазин на Skroutz като подарък за моя син. Това е доста добър таблет и струва парите си.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Снимки
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    • Тегло
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Ben_Malef
    4
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    Спенът е много добър. Той е отличен за взимане на бележки. Батерията му е доста добра. Като цяло, е много впечатляващ.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Издръжливост
    • Тегло
    • Батерия
    • Снимки
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Politimmie
    3
    {positives} от 13 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    Той е доста добър за използването, за което го избрах. Използвам го всекидневно за бележки по работа, бързи скици, имейли и други приложения с Microsoft 365. Има удовлетворителен размер, не е много лек, но е в ред. С използването на писалката, забравих за хартиени бележници. Скоростта е задоволителна. Негативът за мен е, че писалката (която използвам основно) изглежда се износва бързо, тъй като я имам около 2 месеца... за сега, разбира се, това не влияе на нейното използване, но не знам дали има възможност да се купи нов връх или само нова писалка.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    • Резолюция на екрана
    • Тегло
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Evan Agrap
    3
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi, цвят: Син

    -Усещането за качество е отлично.
    -Екранът има добра яснота и наситени цветове, скоростта му е много добра.
    -Първи път използвам s-pen..и наистина ми отговаря, не за нещо сложно, а за просто ежедневно използване.
    -В син цвят е красив, препоръчвам и оригиналния син калъф, въпреки че е много скъп.
    -Бях впечатлен от много ясния и мощен звук.
    -Единственото нещо, което ме дразни, е бавното зареждане и счупеният заряден кабел втори път за 4 месеца за таблет от тази компания, затова губи две звезди

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Качество на високоговорителя
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    • Снимки
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    Това е много добро за работата, за която ми трябва. Главно го използвам за бележки, но също така си заслужава и за музика.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Качество на високоговорителя
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    • Резолюция на екрана
    • Тегло
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Maria_Jeon6742
    5
    {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi, цвят: Син

    Това е първият ми таблет, защото използвам настолен компютър и го купих за училище.
    По-удобно е да носиш таблет за бележки.
    Исках го и за рисуване.
    Много е хубав, особено в синьо.
    Можеш да сложиш SD карта за разширяване на паметта, което е много удобно, ако паметта свърши, защото купих такъв с 64GB.
    Общо взето, е много добър.
    Времето ще покаже.
    Надявам се да ми издържи години, като настолния ми компютър ☺️.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Снимки
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    • Тегло
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • vasskliss
    3
    {positives} от 13 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    Въпреки "S" в името си, той е среден във всички аспекти. Най-големият проблем е, че екранът се блокира при завъртане. Не е много бърз и тежи доста за таблет.

    Преведено от Гръцки ·
    • Батерия
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Снимки
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Nick_Fender
    5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    Използвам го за сърфиране в интернет, взимане на бележки и основно аудио и видео редактиране с приложения като Bandlab и Inshot. Много съм доволен от парите, които съм похарчил.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • laza
    4
    {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Екранът е доста задоволителен, а стилусът определено е удобен, ако имате нужда да правите бележки, както аз. Единственото нещо, което не ме впечатли, е че вече (без да съм инсталирал повече от 1-2 приложения от магазина за приложения) е относително бавен при просто сърфиране в интернет. В противен случай, качеството на изработката е отлично, а устройството е много компактно.

    Преведено от Гръцки ·
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Тегло
    • Батерия
    • Скорост
    • Снимки
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • KostasBoutsas
    5
    {positives} от 10 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    Добре,
    Добри характеристики:
    1) Бърз е за своята цена!
    2) Екранът има фантастични цветове в сравнение с други таблети в тази ценова категория!
    3) Има достатъчно място за съхранение и оперативна памет.
    4) Това е нов модел.
    5) Има разнообразие от цветове!
    6) Стилусът е фантастичен по всички начини, но бъдете внимателни, ако използвате калъф.

    Няколко лоши характеристики:
    1) Ако стилусът се счупи, ще трябва да платите 60 евро!!!
    2) Ако използвате евтин калъф, стилусът не пасва добре.
    3) Батерията е средна.
    4) Камерата е средна (очаквах повече).

    Общо взето:
    Перфектен таблет, вземете го, докато можете!

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Издръжливост
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    • Снимки
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Spyros_B64
    5
    {positives} от 12 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за мрежа: Wi-Fi

    За да получите добър таблет, трябва да харчите около 300€. Единствената причина да го купите е, ако искате да имате Android. В противен случай, за 50€ повече можете да си вземете iPad. Имам го от 2 седмици и засега съм доволен.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Качество на високоговорителя
    • Снимки
    • Издръжливост
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?

Подобни продукти

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022 10.4" с WiFi & 4G (4ГБ/64ГБ) Оксфордско сивоSamsung Galaxy Tab S6 Lite 2022 10.4" с WiFi & 4G (4ГБ/64ГБ) Оксфордско сивоSamsung Galaxy Tab S9 FE 10.9" с WiFi (6ГБ/128ГБ) СивSamsung Galaxy Tab S9 FE 10.9" с WiFi (6ГБ/128ГБ) СивSamsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 10.4" с WiFi (4ГБ/64ГБ) Оксфордско сивоSamsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 10.4" с WiFi (4ГБ/64ГБ) Оксфордско сивоSamsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 10.4" с WiFi (4ГБ/128ГБ) Оксфордско сивоSamsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 10.4" с WiFi (4ГБ/128ГБ) Оксфордско сивоSamsung Galaxy Tab A9+ 11" с WiFi (8ГБ/128ГБ) ГрафитSamsung Galaxy Tab A9+ 11" с WiFi (8ГБ/128ГБ) Графит
от 345,00 €от 398,50 €от 283,00 €от 302,00 €от 222,49 €
ПроизводителSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
Размер на екрана10,4 "10,9 "10,4 "10,4 "11 "
Още спецификации
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории