Akuku Ръчна Помпа за Кърма Без BPA Бял 100мл
Помпа за кърма

Akuku Ръчна Помпа за Кърма Без BPA Бял 100млКод: 36505233

Този аспиратор е механичен начин за събиране на млякото и се използва, когато майката не може да кърми сама или когато е необходимо да се отдели бебето, по-често в случай, че майката иска да се върне на работа.

Този конкретен, на фирмата Akuku, е ръчен, сигурно се прикрепя към гърдите и създава естествено присмукване. Също така има вградена...

Вижте пълното описание

11,95
Бърза доставкаУтре, 20 Septemberако го поръчате в следващите 5 часа и 58 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 11,80 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 11,83 €

  2. 11,80 €

  3. 11,95 €

Описание

Този аспиратор е механичен начин за събиране на млякото и се използва, когато майката не може да кърми сама или когато е необходимо да се отдели бебето, по-често в случай, че майката иска да се върне на работа.

Този конкретен, на фирмата Akuku, е ръчен, сигурно се прикрепя към гърдите и създава естествено присмукване. Също така има вградена бутилка за събиране на млякото, като се почиства и стерилизира лесно.

Как се съхранява млякото:
Най-доброто е млякото, след като е изпомпено, да се предлага директно на бебето. Ако майката иска да съхранява млякото, тя може да го запази в хладилника, в биберон, до 5 дни или да го замрази до 6 месеца в стерилизирана стъклена бутилка. Млякото може да се съхранява на стайна температура до 6 часа.

Спецификации

Вид
Ръководство
Характеристики
Прост
Обем
100 мл
Автоматичен
Не
Презареждащ се
Не
Без BPA
Да
Цвят
Бял

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • Използвах го само за кратко време, защото лично аз не намерих причина да събирам мляко. Въпреки това, с това малко случайно използване, което направих в продължение на два месеца, създадох малка банка за мляко. Невероятно е колко много мляко тече от другата гърда, когато кърмите. Но бъдете внимателни и се консултирайте със специалист, защото прочетох, че неговата употреба може да доведе до прекомерно производство. Аз не изпитах това.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Лесна за използване
    • Не залепва по време на употреба
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Съотношение цена-качество
    • Ефективност
    • Използване с лека болка
    Намирате ли това ревю за полезно?