Young Mungo, С Твърди Корици (Твърда корица)
Чуждоезикови литературни книги

Young Mungo, С Твърди Корици (Твърда корица)Код: 36338160

Изключителният, силно въздействащ втори роман от носителя на Букър прайз, авторът на Шъги Бейн, Младият Мънго е както ярко изображение на работническия живот, така и дълбоко разтърсващата история за

Вижте пълното описание

Изключителният, силно въздействащ втори роман от носителя на Букър прайз, авторът на Шъги Бейн, Младият Мънго е както ярко изображение на работническия живот, така и дълбоко разтърсващата история за опасната първа любов на двама млади мъже: Мънго и Джеймс.

Вижте пълното описание
  • Автор: Douglas Stuart
  • Издател: Macmillan Publishers
  • Μορφή: Твърда корица
  • Έτος έκδοσης: 2022
  • Αριθμός σελίδων: 400
  • Κωδικός ISBN-13: 9781529068764
  • Διαστάσεις: 16×24
20,94
Доставкаср, 30 окт. - вт, 19 ноем.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 20,94 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 20,94 €

  2. 22,50 €

Описание

Изключителният, силно въздействащ втори роман от носителя на Букър прайз, авторът на Шъги Бейн, Младият Мънго е както ярко изображение на работническия живот, така и дълбоко разтърсващата история за опасната първа любов на двама млади мъже: Мънго и Джеймс.

Родени под различни звезди, протестантският Мънго и католическият Джеймс живеят в свят на хипер-мъжественост. Те са хванати между двата жилищни комплекса в Глазгоу, където младите работнически мъже се разделят по сектантски линии и водят териториални битки заради репутацията си. 

Те трябва да са заклети врагове, ако искат да бъдат признати за мъже, но въпреки това стават най-добри приятели, като намират убежище в гълъбарника, който Джеймс е построил за своите награждавани гълъби за състезания. Докато започват да се влюбват, те мечтаят да избягат от сивия град, и Мънго трябва да работи усилено, за да скрие истинската си същност от всички около него, особено от по-големия си брат Хамиш, местен лидер на банда с жестока репутация, която трябва да поддържа.

Но заплахата от откриване е постоянна, а наказанието е неизречимо. Когато майката на Мънго го изпраща на риболовна екскурзия до едно езеро на запад от Шотландия, с двама чужди мъже, зад чиито пияни разговори се крият мътни минали, той трябва да извика всичката си вътрешна сила и смелост, за да се върне на безопасно място, място, където той и Джеймс все още може да имат бъдеще.

Дарявайки всекидневния свят на героите си с богата лирика, Младият Мънго на Дъглас Стюарт е напрегната и разкриваща история за значението на мъжествеността, силата на семейството, насилието, с което се сблъскват много хора от ЛГБТ общността, и опасностите от твърде силна любов.

Спецификации

Спецификации

Език
Английски
Тип
Романтика
Електронна търговия - Δοκίμια
С твърди корици
Захар и заместители
Твърда корица
Брой страници
400
Дата на излизане
04/2022
Година на издаване
2022
Димензии
16x24 см

Допълнителни характеристики

Наградено
Не
Пренесено на екрана
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.