Herbstore Χαμομηλέλαιο Масло от лайка за Масаж 1000мл
Масла за множество цели

Herbstore Χαμομηλέλαιο Масло от лайка за Масаж 1000млКод: 36295841

Маслото от лайка улеснява лечението на екзема и акне, почиства кожата, излекува напукани ръце, е много ефективно в случаи на диария, облекчава менструалната болка и се смята за успокояващо при

Вижте пълното описание

Маслото от лайка улеснява лечението на екзема и акне, почиства кожата, излекува напукани ръце, е много ефективно в случаи на диария, облекчава менструалната болка и се смята за успокояващо при свръхчувствителна екзема.

Вижте пълното описание
Доставкачет, 26 сеп. - пон, 30 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 36,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Χαμομηλέλαιο Масло от лайка за Масаж 1000мл

    Продукти на магазина
    36,00 €

Описание

Маслото от лайка улеснява лечението на екзема и акне, почиства кожата, излекува напукани ръце, е много ефективно в случаи на диария, облекчава менструалната болка и се смята за успокояващо при свръхчувствителна екзема.

То е много ефективно за бебета в случаи на колики (с масаж на корема), като помага и при храносмилателни разстройства и киселинност. С масажи помага при невралгии или ревматични болки, както и облекчава уморени ръце и крака.

Масажите с масло от лайка са полезни при счупени вени, както и облекчават крампи, мускулни болки, настинки, изгаряния и множество други болки, но също така помагат и при суха кожа и различни инфекции.

Масаж с топло масло от лайка релаксира, освежава и осигурява прекрасен сън, помагайки на хората с проблеми с безсъние. Неговите противовъзпалителни, противоалергични и антисептични свойства се дължат на азулен, салицилова киселина, бизаболол и витамините от група B, докато биотинът и глюкозата допринасят за неговата успокояваща сила.

Маслото от лайка се използва самостоятелно или в комбинация с други базови масла за още по-добри резултати. Накрая, важно е да се знае, че базовите масла са необходими в ароматерапията, за да служат като "носител", към който ще бъдат добавени етерични масла.

Производител

Herbstore

Спецификации

Детайли за продукта

Тип
Масло от лайка

Грим

Многофункционални масла
Не
Тяло
Не
Грим
Да

Допълнителни спецификации

Органичен
Не
Сух
Не
Блясък
Не

Група за спецификации

Масаж
Да

Количество

Обем
1000 мл

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт