Mytherm Σ11 Πλαστική Δεξαμενή Νερού / Πετρελαίου / Λαδιού Παραλληλεπίπεδη Οριζόντια 100lt Λευκή
Δεξαμενές

Mytherm Σ11 Πλαστική Δεξαμενή Νερού / Πετρελαίου / Λαδιού Παραλληλεπίπεδη Οριζόντια 100lt ΛευκήΚωδικός: 35992826

Η δεξαμενή της εταιρείας Mytherm, έχει χωρητικότητα 100 λίτρα και αποτελεί μια πολύ χρήσιμη προσθήση στον χώρο σας, αφού μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν αποθηκευτικό μέσο και να έχετε ανά πάσα στιγμή εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο περιεχόμενό της. Είναι ιδανική για να αποθηκεύετε νερό, πετρέλαιο ή ακόμα και λάδι, ώστε να έχετε πάντα απόθεμα είτε για...
Δες όλη την περιγραφή

60,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+59,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 60,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Σ11 Πλαστική Δεξαμενή Νερού / Πετρελαίου / Λαδιού Παραλληλεπίπεδη Οριζόντια 100lt Λευκή

    Πληροφορίες καταστήματος
    62,00 €

  2. Σ11 Πλαστική Δεξαμενή Νερού / Πετρελαίου / Λαδιού Παραλληλεπίπεδη Οριζόντια 100lt Λευκή

    Προϊόντα καταστήματος
    60,00 €

Περιγραφή

Η δεξαμενή της εταιρείας Mytherm, έχει χωρητικότητα 100 λίτρα και αποτελεί μια πολύ χρήσιμη προσθήση στον χώρο σας, αφού μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν αποθηκευτικό μέσο και να έχετε ανά πάσα στιγμή εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο περιεχόμενό της. Είναι ιδανική για να αποθηκεύετε νερό, πετρέλαιο ή ακόμα και λάδι, ώστε να έχετε πάντα απόθεμα είτε για συστηματική χρήση, είτε για περιπτώσεις ανάγκης.
Είναι πλαστική και το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι το μικρότερο βάρος της σε σχέση με μία μεταλλική και έτσι μπορεί να μεταφέρεται πιο εύκολα. Επίσης το πλαστικό δεν έχει την τάση να οξειδώνεται, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει υψηλές απαιτήσεις συντήρησης, ενώ παράλληλα δεν θα αλλοιώσει την ποιότητα και τη σύσταση του περιεχομένου της δεξαμενής. Η εγκατάσταση της ενδείκνυται σε εσωτερικού χώρους ώστε να μην εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και στην ηλιακή ακτινοβολία.
Έχει παραλληλεπίπεδο σχήμα κάτι που κάνει την τοποθέτηση στον χώρο πιο εύκολη, αφού μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποια γωνία χωρίς να εμποδίζει. Τοποθετείται οριζόντια και απαιτείται λίγο περισσότερος χώρος σε σχέση με μια κάθετη δεξαμενή.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να την αποθηκεύετε σε στιβαρό, επίπεδο δάπεδο και με όλα τα σημεία της να πατάνε σε αυτό, ώστε να αποφεύγεται ο κίνδυνος διαρροής του περιεχομένου της αλλά και να επιτυγχάνεται η μέγιστη στατικότητα.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα
100 lt
Υλικό
Πλαστικό
Σχήμα
Παραλληλεπίπεδη
Τοποθέτηση
Οριζόντια
Χρώμα
Λευκό

Υλικό Αποθήκευσης

Νερό
Ναι
Πετρέλαιο
Ναι
Λάδι
Ναι
Pellet
Όχι
Υγραέριο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.