Tiger Tribe Магнитна построителна игра Ζώα της Αυστραλίας за деца на възраст 3++ години
Играчки за строене

Tiger Tribe Магнитна построителна игра Ζώα της Αυστραλίας за деца на възраст 3++ годиниКод: 35686641

Магнитната игра от фирмата Tiger Tribe ще предостави на детето безброй часове забавление и взаимодействие с него. Децата се запознават с магнитната сила, като стабилно задържат различните части на играта. Типът игри от този вид се е доказал, че допринасят за развитието на фините моторни умения, въображението и търпението. Освен това започва да развива...
Вижте пълното описание

Доставкавт, 24 сеп. - чет, 26 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 22,00 €

Описание

Магнитната игра от фирмата Tiger Tribe ще предостави на детето безброй часове забавление и взаимодействие с него. Децата се запознават с магнитната сила, като стабилно задържат различните части на играта. Типът игри от този вид се е доказал, че допринасят за развитието на фините моторни умения, въображението и търпението. Освен това започва да развива вниманието и концентрацията, като се фокусира върху крайната си цел - завършването на конструкцията/създаването й. В същото време се засилват умения като координиране на движенията със зрителното различаване и наблюдателността. Чрез тях се засилва самочувствието на детето и се развива неговото критично мислене.

Подходящо за деца на възраст 3++ години.

Спецификации

Номер на продукта
3761216
Вид
Магнитни играчки
Възраст
3+ + години

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.