Unigreen Стол Плажен Водоустойчив
Плажни столове

Unigreen Стол Плажен ВодоустойчивКод: 3564462

Сгъваема столче от Unigreen подходяща за използване на плажа, но и за вашите преходи на открито. Конструкцията на рамката осигурява здравина и стабилност, тъй като е направена от метал. Разполага с материя от полиестер, най-често използваният материал за плажни столове. Това е материал, устойчив на триене, износване, излагане на слънце и вода, който...
Вижте пълното описание

31,00
Доставкачет, 12 сеп. - пон, 16 сеп.
+29,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 31,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Стол Плажен Водоустойчив 19346

    Продукти на магазина
    31,00 €

Описание

Сгъваема столче от Unigreen подходяща за използване на плажа, но и за вашите преходи на открито. Конструкцията на рамката осигурява здравина и стабилност, тъй като е направена от метал. Разполага с материя от полиестер, най-често използваният материал за плажни столове. Това е материал, устойчив на триене, износване, излагане на слънце и вода, който издържа на ежедневна употреба и запазва "жив" цвета си за дълъг период от време. Може да се измива с вода и обикновен сапун, а след това бързо изсъхва. Включва държач за чаша, за да можете да се насладите на напитката си навсякъде.

• Материал на изработката: Метал
• Плат: Полиестер
• Включена е чанта за пренасяне за максимална защита и съхранение

Спецификации

Номер на продукта
19346

Напитки

Тип
Класически

Спецификации

Цвят
Многоцветен
Материал на рамката
Металик

Количество

Бройки
1 бр

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.