Samsung Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD QLED The Frame QE50LS03B HDR (2022)
Τηλεοράσεις

Samsung Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD QLED The Frame QE50LS03B HDR (2022) Κωδικός: 35340932

​Η The Frame μετατρέπει την τηλεόρασή σου σε πίνακα ζωγραφικής, με κορνίζες σε διάφορα χρώματα και μια σειρά από επιμελημένα έργα τέχνης που διατίθενται στο Samsung Art Store. Δώσε στον χώρο σου την έμπνευση που του αξίζει.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: περίπου ένα μήνα πριν

Περιγραφή

Σχεδιασμένη για να μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής

H The Frame είναι μια τηλεόραση με ένα κομψό και μοντέρνο design που συνδυάζεται άψογα με τη διακόσμησή σας. Δεν βελτιώνει το χώρο σας μόνο ως τηλεόραση, αλλά γίνεται μέρος της προσωπικής σας συλλογής ως έργο τέχνης.

Εξατομικεύστε στο στυλ σας

H The Frame προσφέρει επιλογές κορνίζας σε διάφορα χρώματα. Επιλέξτε την ιδανική κορνίζα για το χώρο, το γούστο ή το έργο τέχνης - οι μαγνήτες σας διευκολύνουν για την τοποθέτηση και αφαίρεση της κορνίζας για ένα διαφορετικό στυλ.

Art Mode

Απολαύστε τον σύγχρονο τρόπο προβολής της δικής σας προσωπικής συλλογής έργων τέχνης και φωτογραφιών. Όταν είναι ενεργοποιημένη, είναι μια εκπληκτική τηλεόραση. Και όταν είναι απενεργοποιημένη, είναι σαν πίνακας ζωγραφικής.

Όγκος χρώματος 100% με τεχνολογία Quantum Dot

Η τεχνολογία Quantum Dot της Samsung προσφέρει 100% όγκο χρώματος για ζωντανή εικόνα, ενώ η τεχνολογία Dual LED αυξάνει την αντίθεση με βάση τη θερμοκρασία οπίσθιου φωτισμού για βέλτιστο χρωματικό τόνο. Όποια και εάν είναι η γωνία, απολαμβάνετε απίστευτη λεπτομέρεια και υφή.

Θέαση χωρίς εμπόδια

Κρατήστε το χώρο γύρω από τη The Frame όμορφα καθαρό. Το One Invisible Connection κρύβει τα καλώδια έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε όλες τις συσκευές σας μέσω του One Connect Box χωρίς κανένα ακατάστατο ή μπλεγμένο καλώδιο.

Ανήκει οπουδήποτε στο δωμάτιο

Σκεφτείτε πέρα από τους τοίχους. Τοποθετήστε τη The Frame οπουδήποτε θέλετε με διάφορες επιλογές βάσεων τηλεόρασης που ταιριάζουν με εσάς και το στυλ της διακόσμησής σας.

Αναρτήστε τις πιο αγαπημένες σας στιγμές

Μπορείτε εύκολα να μεταφορτώσετε και να παρουσιάσετε τη δική σας φωτογραφία-ή ένα νέο οικογενειακό πορτρέτο. Απλά στείλτε τις φωτογραφίες σας στη The Frame μέσω του τηλεφώνου σας ή USB.

Όχι πλέον μαύρη οθόνη

Το Ambient Mode σάς επιτρέπει να αλλάξετε αυτό που βλέπετε στην οθόνη. Ρυθμίστε τη έτσι ώστε η ώρα, ο καιρός και οι ειδήσεις να σας περιμένουν κάθε φορά που κοιτάζετε, ή συνδυάστε τη The Frame με το χρώμα και το μοτίβο των γύρω τοίχων. Είναι όλα στο χέρι σας.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
50 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
50/60 Hz
Τύπος Panel
QLED
HDR Type
HDR, HDR10+, HLG
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
2.2
Ισχύς
40 W
Πρότυπα Ήχου
Dolby Digital Plus

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Ναι
Hotel Mode
Όχι
Φωνητικές Εντολές
Ναι
HbbTV
Ναι
VRR
Όχι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube, DisneyPlus, Cosmote TV, Eon, Ant1+, Ertflix, Spotify
Λογισμικό
Tizen
Smart Assistant
Bixby, Google Assistant
Smart Οικοσύστημα
Alexa, Google Home

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
4
Πλήθος HDMI 2.1
4
Πλήθος USB
2
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Όχι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Όχι
Chromecast Built-In
Όχι
Screen Mirroring
Ναι
AirPlay
Ναι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2022
Βάρος
11,8 kg
VESA Mount
200 x 200 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
G

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
1124,1 mm
Ύψος
644,9 mm
Πάχος
24,9 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
1124,1 mm
Ύψος
679,2 mm
Πάχος
227,8 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • champions_2019_champions_2019
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 75 "

    Μενού... λίγο περίεργο στην αρχή αλλά μετά όλα μια χαρά 8,5/10
    Εικονα λόγω ματ της οθόνης.... πλησιάζει κάπως το μαύρο της OLED 9/10
    GAMING 9,5/10
    Ταινιες 9/10
    Πλαινη θέση 9/10
    Αθλητισμος 9,5/10
    Αγοράστηκε εκθεσιακό κομμάτι 1150 €...
    Έως 1600 που είναι η τιμή της τα αξίζει σίγουρα.....

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vassilis_Papadimitriou
    5
    21 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    Την έχω εδώ και αρκετούς μήνες. Βρήκα λίγο χρόνο για review και να παίξω με τις ρυθμίσεις της εικόνας λίγο πιο επισταμένα (θα επανέλθω με εικόνες και αν βελτιωθεί αισθητά η ποιότητα της εικόνας).

    Με λίγα λόγια:
    για όποιον βάζει ψηλά την αισθητική και τις ιδιότητες κάδρου/διακόσμισης, ενώ επιθυμεί και καλή εικόνα και ήχο, αξίζει σίγουρα, ειδικά στα χρήματα που τώρα πωλείται (~1.200 ευρώ, 65').

    Αναλυτικότερα,

    Εξαιρετική αισθητική, πλήρης απουσία bezels, πάρα πολύ λεπτή (το μοντέλο του 2022 ακόμα πιο λεπτό), σαν πραγματικό κάδρο, έχει όλο τον 'εγκέφαλο' και τις θύρες σε ξεχωριστό κουτί που συνδέεται με την οθόνη με ένα πολύ λεπτό διάφανο μακρύ καλώδιο που χάνεται στο μάτι (και μπορεί να κρυφτεί και μέσα σε τοίχο/ψευδοτοιχία/κλπ), αρκετές συνδέσεις, μία θύρα hdmi 2.1 για gaming ή/και eARC, HDR10+, πολύ καλός ήχος ειδικά για τόσο λεπτή τηλεόραση, ακούς ακόμα και spotify χωρίς παράπονα (φυσικά και δεν μιλάμε για audiophile απόδοση!), φωτεινή, Qled με πολύ πολύ ωραίο μαύρο και ας μην ειναι oled.

    Στα μοντέλα του 2022 υπάρχει η ματ οθόνη, που ίσως να μπορούσε να αποδίδει ακόμα καλύτερα στην εικόνα χωρίς αυτήν, αλλά και πάλι η εικόνα της ειναι πραγματικά καλή, ακόμα και σε περιεχόμενο ελληνικών καναλιών (ανατρίχιασα χαχα), και το ματ κάνει εξαιρετική δουλειά σε φωτεινά δωμάτια (την έχω στο σαλόνι που μπαίνει πολύ φως και πραγματικά αλλη τηλεόραση δε θα βλεπόταν, ακόμα και αν ήταν πολύ φωτεινή θα υπήρχαν ενοχλητικότατες αντανακλάσεις που τώρα απουσιάζουν πλήρως!).

    Πολύ πιστική και εντυπωσιακή και στην λειτουργία της ως διακοσμητικού κάδρου, όπου και εκεί χάρη στη ματ οθόνη το αποτέλεσμα έχει ανέβει πολύ σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα.

    Αρνητικό:
    Τα αδικαιολογήτως πανάκριβα σκινς (μιας και πωλείται ως τηλεόραση με ιδιότητες κάδρου και έτοιμα skins/πίνακες).

    Είτε για άγνωστο πίνακα/φωτογραφία, είτε για πάρα πάρα πολύ γνωστό και πάρα πολύ παλιό (που θα έπρεπε να είναι ανοιχτό πολιτιστικό απόκτημα προς όλους, όπως με τα δικαιώματα των μουσικών, θεατρικών, φιλολογικών έργων ~70 χρόνια μετά από τον θάνατο του δημιουργού τους), θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος 20 ευρώ για κάθε ένα από αυτά!
    Θέλετε τα Χρυσάνθεμα ή την Εναστρη Νύχτα του Van Gogh? 20 έκαστο. Τα δωρεάν ειναι πολύ λιγότερα απ' όσα διαφημίζει η Samsung: 6-8 πίνακες και μετά φωτογραφίες και γραφιστικά όπου τα περισσότερα είναι ..εκτός καδρου (pun indented -αμφιβόλου αισθητικής/ματσαρίσματος με ένα κάδρο). Βέβαια, μπορεί κάποιος να βρει/φτιάξει κάτι δικό του και να το στείλει στην τηλεόραση, όπως και να φτιάξει μέσω της tv κολάζ (ή μη) από δικές του φωτογραφίες.
    Επίσης, 100 ευρώ για 4 κομμάτια πλαστικού με μαγνητάκια ώστε να αλλάζει το περίγραμμα της τηλεόρασης (προαιρετικό), σε λευκό, κόκκινο, χρώμα ξύλου κλπ ώστε να θυμίζει πιο πολύ κάδρο... πφ... έλεος Samsung...

    Γενικά,
    Μία τσιμπημένη στην τιμή για την ποιότητα εικόνας / ήχου / χαρακτηριστικών / εισόδων-εξόδων που προσφέρει (οπότε κοιτάξτε αλλού), αλλά εξαιρετική ως μία τόσο λεπτή τηλεόραση που μοιάζει τόσο με κάδρο στολίζοντας όντως το σαλόνι σας, και παραμένει μια πολύ ικανή και απολαυστική ως τηλεόραση (οπότε επενδύστε άφοβα).

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες