Διακοσμητικές Φιγούρες

MSA Διακοσμητικός Βάτραχος από Κεραμικό Υλικό 12cmΚωδικός: 35024073

Διακοσμητικός βάτραχος, της εταιρίας MSA, για να ομορφύνετε κάθε χώρο, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες που θα προσθέσουν μία ιδιαίτερη πινελιά. Ο βάτραχος συνδέεται με περιόδους μετάβασης και μετασχηματισμού, με περιόδους αλλαγών και όταν πρόκειται να λάβετε μια σημαντική απόφαση που θα επηρεάσει το μέλλον σας. Μια άλλη έννοια του βάτραχου είναι ο...
Δες όλη την περιγραφή

Διαστάσεις:

  • Ύψος: 12cm
11,00
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Παρ, 04 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Αναφορά προϊόντος

από 11,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 11,00 €

Περιγραφή

Διακοσμητικός βάτραχος, της εταιρίας MSA, για να ομορφύνετε κάθε χώρο, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες που θα προσθέσουν μία ιδιαίτερη πινελιά. Ο βάτραχος συνδέεται με περιόδους μετάβασης και μετασχηματισμού, με περιόδους αλλαγών και όταν πρόκειται να λάβετε μια σημαντική απόφαση που θα επηρεάσει το μέλλον σας. Μια άλλη έννοια του βάτραχου είναι ο πλούτος. Η παρουσία του συμβολίζει μια περίοδο ευημερίας και αφθονίας. Έχει κατασκευαστεί από κεραμικό υλικό, με την πρώτη ύλη να προέρχεται από τη γη (πηλός) που μαζί με το νερό και το ψήσιμο, το καθιστούν φυσικό προϊόν. Είναι ένα υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου, των κλιματικών αλλαγών και της φθοράς.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Κεραμικό
Είδος
Ζωάκι
Είδος Ζώου
Βάτραχος
Στυλ
Μοντέρνο
Τεμάχια
1 τμχ

Διαστάσεις

Ύψος
12 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.