Barilla Спагети Penne Lisce No71 500gr 1pcs
Паста

Barilla Спагети Penne Lisce No71 500gr 1pcsКод: 34995702

Penne от фирмата Barilla, за приготвяне на бързо ястие или гастрономична закуска!
Добавят малка цилиндрична форма и са сред 10-те най-популярни видове паста в света по отношение на обема на консумацията. Родени в Сицилия и усъвършенствани в цяла Италия, пенете могат да се комбинират с много храни, зеленчуци, месо и риба или с различни сосове на...

Вижте пълното описание

1,32
Доставкачет, 12 сеп. - пон, 16 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 1,32 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 1,32 €

  2. 1,32 €

  3. 1,52 €

Описание

Penne от фирмата Barilla, за приготвяне на бързо ястие или гастрономична закуска!
Добавят малка цилиндрична форма и са сред 10-те най-популярни видове паста в света по отношение на обема на консумацията. Родени в Сицилия и усъвършенствани в цяла Италия, пенете могат да се комбинират с много храни, зеленчуци, месо и риба или с различни сосове на базата на домат или сметана.

Опаковка от 500 грама.

Начин на приготвяне:
Водата трябва да заври силно, преди да добавите пастата. Няколко минути преди да заври, добавете сол, предпочитайте груба сол. Заварявайте пастата на силна възгоряла печка, с открит съд, като я разбърквате от време на време, за да не се залепи. Различните видове паста имат различно време за варене в зависимост от размера, формата и дебелината им. Същото важи и за два еднакви вида паста от различни производители. За да не се разварят, следвайте времето, посочено на опаковката.

Спецификации

Спецификации

Макаронени видове
Penne
Вид
Спагети
Бройки
1 бр
Тегло
500 Преведете на български език следната спецификационна единица за електронен магазин в категорията "Паста". Отговорете само с превода

Диетични предпочитания

Органичен продукт
Не
без глутен
Не
Веган
Не

Допълнителни характеристики

Остъргване на цялото тяло
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.