Γιώτης Φρουτόκρεμα για 6m+ 300gr
Βρεφικές Τροφές

Γιώτης Φρουτόκρεμα για 6m+ 300grΚωδικός: 34951585

Φρουτόκρεμα ΓΙΩΤΗΣ, με σιτάλευρο, γάλα και 3 φρούτα (πορτοκάλι, μήλο, μπανάνα), κατάλληλη για το μωρό σας από τον 6ο μήνα. Περιέχει 30% λιγότερα σάκχαρα σε σχέση με άλλες αντίστοιχες κρέμες.

Δες όλη την περιγραφή
5,12
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Παρ, 27 Σεπ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Αναφορά προϊόντος

από 5,12 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 5,12 €

Περιγραφή

Δεν περιέχει χρωστικές και συντηρητικά όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία. Παράγεται στην Ελλάδα με Σιτάρι, Γάλα, Φρούτα προέλευσης Ε.Ε. και Μπανάνα προέλευσης εκτός Ε.Ε.

Έχει περάσει από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της εταιρίας και ανταποκρίνεται πλήρως στις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με την οδηγία 2006/125/ΕK για τις παιδικές τροφές για βρέφη και μικρά παιδιά

Περιέχει Βιταμίνες και Σίδηρο και είναι εμπλουτισμένη με Ca και βιταμίνες Β1 και D όπως απαιτείται από τη νομοθεσία, για υγιή ανάπτυξη των οστών του παιδιού.

Η βιταμίνη D μαζί με τον Σίδηρο συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του παιδιού. Ο Σίδηρος συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή ανάπτυξη του παιδιού.

Κατασκευαστής

Γιώτης

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Φρουτόκρεμα
Ηλικία
6 + μηνών

Ποσότητα

Βάρος
300 gr

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Αντιαναγωγικό
Όχι
Κατά των Κολικών
Όχι

Διατροφικές Επιλογές

Χωρίς Λακτόζη
Όχι
Χωρίς Γλουτένη
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Βιολογικό Προϊόν
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.