Para Bellum - Πώς να Επιβιώσεις σε Περίπτωση Πολέμου

Para Bellum - Πώς να Επιβιώσεις σε Περίπτωση ΠολέμουКод: 34760922

Ако искаш мир, готви се за война, казвали латините. Ако искаш да оцелееш в времена на война, готви се, докато все още има мир.
Не зависи от теб дали ще има война.

Вижте пълното описание

Ако искаш мир, готви се за война, казвали латините. Ако искаш да оцелееш в времена на война, готви се, докато все още има мир.
Не зависи от теб дали ще има война.

Вижте пълното описание
  • Автор: Χρήστος Νικολαΐδης
  • Издател: Oxygono
  • Μορφή: Мека корица
  • Έτος έκδοσης: 2022
  • Αριθμός σελίδων: 100
  • Κωδικός ISBN-13: 9789609646307
  • Διαστάσεις: 14×21
5,39
Доставкавт, 24 сеп. - чет, 26 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 5,39 €

Описание

Ако искаш мир, готви се за война, казвали латините. Ако искаш да оцелееш в времена на война, готви се, докато все още има мир.
Не зависи от теб дали ще има война. Това, което зависи от теб обаче, е да направиш всичко възможно да оцелееш както в мирно време, така и във военно време. А в мирно време, повече или по-малко всички знаем какво да правим. Но във военно време, как да оцелеем?
Събрали сме свидетелства и съвети от хора, които са преживели огъня на войната, и ви представяме тази книга, която може да направи разликата между живота и смъртта във военно време.
Помнете, че не най-силният оцелява. Не най-умният оцелява. Дори не най-хитрият. Оцелява този, който най-добре се адаптира към условията, и това е закон на природата. Това е реалността, и когато теорията не съвпада с реалността, реалността винаги печели.
Събрали сме съвети от сирийци, сърби, украинци и гърци, които са преживели война. 

Не само мъже, но преди всичко жени, които са останали сами с децата си у дома, гладни, жадни, треперещи от страх дали ще видят следващия ден. Не забравяйте, че ако сте мъж на възраст от 18 до 55 години, няма да имате голям проблем, защото армията ще се погрижи за вас! Дрехи, вода, храна, лекар, оръжия, всичко готово. Единственото, което ще ви тревожи, е опасността от смърт в битка. Малко ли е това? Да, ако го сравним с тези, които оставяте зад себе си. Ако сте жена, ако сте дете до 17 години или мъж над 55 години, тогава имате страха от смъртта, който има войникът, плюс глад, плюс тревогата да се грижите за детето си, плюс усещането за безсилие да направите нещо, за да се защитите …или може би не?


Има начини и умни трикове, които ще ви спасят в случай на война, стига да ги знаете, разбира се. Изглежда, че единственият начин да знаете какво да правите в случай на война е да сте го преживели преди. Но затова съществуват книгите, за да предават знания, така че да не трябва да страдаме, за да научим, защото в сериозни ситуации като война, опитът е болезнен.
Така че нека видим какви съвети ни дават тези, които са яли войната с лъжица.

Спецификации

Вид
Ръководства за оцеляване
Език
Гръцки
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
100
Дата на излизане
02/2022
Година на издаване
2022
Димензии
14x21 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • Ερευνητής

    Потвърдена покупка

    Нещо се научих от тази книга. Вярвам, че си заслужаваше времето, което беше около 3 нощи, и парите, които изхарчих. Особено ме заинтригува още от първото прочитане, толкова силно, че ми беше трудно да я оставя.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на хартията
    • Илюстрации
    • Може ли да задържи някого творчески зает за значителен период от време?
    • Съотношение цена-качество
    • Бих го препоръчал за покупка
    Намирате ли това ревю за полезно?