Hanye Построителна пластмасова игра Σετ Κατασκευών 5 σε 1 Build+&Play за деца на възраст 5++ години
Играчки за строене

Hanye Построителна пластмасова игра Σετ Κατασκευών 5 σε 1 Build+&Play за деца на възраст 5++ годиниКод: 34728859

Пластмасовата конструкция от фирмата Hanye ще предостави на детето безброй часове забавление и взаимодействие с него. Чрез докосване децата се запознават с материала на пластмасата и започват да го разпознават. Пластмасовите конструкции се отличават със здравината и издръжливостта си, дори и след "изтърпяните" трудности по време на създаването им. Типът...
Вижте пълното описание

27,50
Бърза доставкаУтре, 20 Septemberако го поръчате в следващите 12 часа и 45 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 26,95 €

Описание

Пластмасовата конструкция от фирмата Hanye ще предостави на детето безброй часове забавление и взаимодействие с него. Чрез докосване децата се запознават с материала на пластмасата и започват да го разпознават. Пластмасовите конструкции се отличават със здравината и издръжливостта си, дори и след "изтърпяните" трудности по време на създаването им. Типът игри от този вид се е доказал, че допринасят за развитието на фините моторни умения, въображението и търпението. Освен това започва да развива вниманието и концентрацията, като се фокусира върху крайната си цел - завършването на конструкцията/създаването й. В същото време се засилват умения като координиране на движенията със зрителното различаване и наблюдателността. Чрез тях се засилва самочувствието на детето и се развива неговото критично мислене.

Подходящо за деца на възраст 5++ години.

Спецификации

Номер на продукта
J-202
Вид
Пластмасови конструкции
Апарат за електронна търговия за категория "Детски карнавални костюми"
Превозни средства
Възраст
5+ + години

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.