Ooni Ψησταριά Κάρβουνου 42.42x42.42εκ. με Καπάκι Karu 16
Επαγγελματικοί Φούρνοι Πίτσας

Ooni Ψησταριά Κάρβουνου 42.42x42.42εκ. με Καπάκι Karu 16Κωδικός: 34544052

Ο φούρνος πίτσας Karu 16 της εταιρείας Ooni θα σου προσφέρει μία πραγματικά μοναδική εμπειρία στo ψήσιμο της πίτσας και θα αλλάξει τον τρόπο που έβλεπες το μαγείρεμα στα ξύλα ή στα κάρβουνα μέχρι...

Δες όλη την περιγραφή

Ο φούρνος πίτσας Karu 16 της εταιρείας Ooni θα σου προσφέρει μία πραγματικά μοναδική εμπειρία στo ψήσιμο της πίτσας και θα αλλάξει τον τρόπο που έβλεπες το μαγείρεμα στα ξύλα ή στα κάρβουνα μέχρι σήμερα. Θα σου εξασφαλίσει μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα, ευελιξία και μεγάλη απόδοση σε κάθε χρήση. Είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας για να αντέχει...

Δες όλη την περιγραφή
889,00
Express παράδοσηΑύριο, 20 Σεπτεμβρίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 7 ώρες και 51 λεπτά
+89,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 889,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής

    Ψησταριά Κάρβουνου 42.42x42.42εκ. με Καπάκι Karu 16

    Πληροφορίες καταστήματος
    889,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    889,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    889,00 €

Περιγραφή

Ο φούρνος πίτσας Karu 16 της εταιρείας Ooni θα σου προσφέρει μία πραγματικά μοναδική εμπειρία στo ψήσιμο της πίτσας και θα αλλάξει τον τρόπο που έβλεπες το μαγείρεμα στα ξύλα ή στα κάρβουνα μέχρι σήμερα. Θα σου εξασφαλίσει μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα, ευελιξία και μεγάλη απόδοση σε κάθε χρήση. Είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας για να αντέχει στον χρόνο και να ανταπεξέρχεται στις συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος, για τη καλύτερη εμπειρία στο υπαίθριο μαγείρεμα. Επίσης, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ειδικά για να συγκρατούνται και να διατηρούνται οι επιθυμητές θερμοκρασίες. Για να απογειώσει την χρήση της είναι σχεδιασμένη με ψηφιακή ένδειξη του θερμομέτρου και γυάλινη διάφανη πόρτα.

Υψηλή Απόδοση σε Λίγο Χρόνο

Ο Ooni Karu 16 θα σε εντυπωσιάσει με τις υψηλές αποδόσεις του. Έχει τη δυνατότητα να φτάνει τους 500° C, το μόνο που χρειάζεται είναι να τον αφήσεις να προθερμανθεί για 15 λεπτά. Για να είσαι χαλαρός και να μην αγχώνεσαι για το αν θα καεί το φαγητό σου ή αν είναι έτοιμος ο φούρνος. Ο Karu 16 είναι εξοπλισμένος με θερμόμετρο το οποίο εμφανίζει σε ψηφιακό καντράν, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, την θερμοκρασία στην οποία βρίσκεται το εσωτερικό του φούρνου.

Μοναδικός Σχεδιασμός

Η εξωτερική επιφάνεια του φούρνου Karu 16 της εταιρείας Ooni είναι κατασκευασμένη από ανθρακούχο χάλυβα με επίστρωση πούδρας (μέταλλο), το οποίο την κάνει πολύ πιο ανθεκτική και παράλληλα ελαφριά για να διευκολύνει τη μετακίνησή της. Το εσωτερικό του κέλυφος είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για να αντιστέκεται στην διάβρωση και να διατηρεί τις υψηλές θερμοκρασίες σταθερές ή να δέχονται μικρές μεταβολές. Οι λαβές και το περίβλημα του θερμόμετρου είναι φτιαγμένα από νάιλον για μεγάλη ανθεκτικότητα. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα να είναι εύκολο να τον μετακινείς όπου επιθυμείς.

Τεχνολογία ViewFlame

Με την τεχνολογία ViewFlame, που διαθέτει ο Karu 16, μπορείς να γνωρίζεις συνέχεια τι γίνεται μέσα στον φούρνο σου και σε τι κατάσταση βρίσκεται το φαγητό σου. Η πόρτα η οποία είναι κατασκευασμένη από πυρίμαχο τζάμι, όχι μόνο σου επιτρέπει να βλέπεις το εσωτερικό του φούρνου αλλά και συγκρατεί σε άριστα επίπεδα την θερμότητα στο θάλαμο.

Κατασκευαστής

Ooni

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά

Μέγιστη Θερμοκρασία
-
Θάλαμοι
1
Χωρητικότητα (ανά θάλαμο)
-
Καύσιμο
Ξύλου
Τοποθέτηση
Δαπέδου

Εξωτερικές Διαστάσεις

Μήκος
61 cm
Πλάτος
40 cm
Ύψος
95 cm

Διαστάσεις Θαλάμου

Μήκος
42,42 cm
Πλάτος
42,42 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.