Sigma Sport Rox 4.0 HR Set Безжичен Скоростомер Велосипеден Черен
Компютър & GPS за велосипед

Sigma Sport Rox 4.0 HR Set Безжичен Скоростомер Велосипеден ЧеренКод: 34490775

Велокомпютър на марката Sigma Sport с велосипеден километраж, за да можете да записвате скоростта и разстоянието на вашето колоездене. Той работи безжично, което го прави бърз и лесен за инсталиране и използване. Можете да използвате широка гама от напреднали възможности, които предлага, чрез прости и бързи настройки и да подобрите вашите велосипедни...
Вижте пълното описание

170,11
Доставкачет, 03 окт. - пон, 07 окт.
+2,90 €

Избран магазин

Наличност 5 броя

Доклад за продукта

от 134,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Rox 4.0 HR Set Безжичен Скоростомер Велосипеден Черен

    Информация за магазина
    134,00 €

  2. Rox 4.0 HR Set Безжичен Скоростомер Велосипеден Черен

    Продукти на магазина
    134,00 €

  3. 170,11 €

Описание

Велокомпютър на марката Sigma Sport с велосипеден километраж, за да можете да записвате скоростта и разстоянието на вашето колоездене. Той работи безжично, което го прави бърз и лесен за инсталиране и използване. Можете да използвате широка гама от напреднали възможности, които предлага, чрез прости и бързи настройки и да подобрите вашите велосипедни умения.
Освен това, този преносим уред ви позволява да носите любимите си тренировъчни приложения с вас на всички маршрути и така да се наслаждавате на колоезденето повече. Също така можете да поддържате статистически данни с всичката необходима информация, която е нужна на един колоездач, полезно ако искате да следите вашата производителност.

Спецификации

Тип
Безжичен
Вид
Скоростомер
Waterproof
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.