Солнички - Пиперници

Zwilling J.A. Henckels Сет електрически Мелници за подправки метални в Черно цвят 1брКод: 34311754

Мелница за подправки на фирмата Zwilling J.A. Henckels която е подходящ аксесоар за вашата кухня, за да можете лесно и по всяко време да добавяте сол или черен пипер в вашите готварски приготвяния. Подходяща е за всякакъв вид сол и черен пипер и предлага възможността да промените резултата от смилането, за да постигнете желаната големина на зърното. ...
Вижте пълното описание

  • Цвят: Черно
94,44
Доставкапет, 27 сеп. - чет, 03 окт.
+14,99 €

Избран магазин

Доклад за продукта

от 86,09 €

Описание

Мелница за подправки на фирмата Zwilling J.A. Henckels която е подходящ аксесоар за вашата кухня, за да можете лесно и по всяко време да добавяте сол или черен пипер в вашите готварски приготвяния. Подходяща е за всякакъв вид сол и черен пипер и предлага възможността да промените резултата от смилането, за да постигнете желаната големина на зърното.
Тя е много лесна за употреба, просто натиснете бутона, за да получите желаното количество бързо, лесно и точно.
Материалът за изработка е метал, който е устойчив на различните условия на околната среда и не изисква голямо поддържане, като същевременно се почиства лесно.

Спецификации

Номер на продукта
53103-701
Тип
Електрически
Материал
Металик
2 Места
Не
Цвят
Черно
Бройки
1 бр

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.