P&S Xpress Interior Cleaner 473ml
Αλοιφές/Καθαριστικά Αυτοκινήτου

P&S Xpress Interior Cleaner 473mlΚωδικός: 34250602

Ιδανικό για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών του εσωτερικού των οχημάτων χωρίς τον κίνδυνο ζημιάς. Το Xpress Interior Cleaner αναπτύχθηκε για χρήση σε δέρμα, βινύλιο και πλαστικό. Αυτό το απίστευτο...

Δες όλη την περιγραφή

Ιδανικό για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών του εσωτερικού των οχημάτων χωρίς τον κίνδυνο ζημιάς. Το Xpress Interior Cleaner αναπτύχθηκε για χρήση σε δέρμα, βινύλιο και πλαστικό. Αυτό το απίστευτο προϊόν καθαρίζει χωρίς να στεγνώνει, να αποχρωματίζει ή να καταστρέφει την επιφάνεια καθαρισμού. Οι καθαρισμένες επιφάνειες θα αισθάνονται καθαρές και χωρίς...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: περίπου ένα μήνα πριν

Περιγραφή

Ιδανικό για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών του εσωτερικού των οχημάτων χωρίς τον κίνδυνο ζημιάς. Το Xpress Interior Cleaner αναπτύχθηκε για χρήση σε δέρμα, βινύλιο και πλαστικό. Αυτό το απίστευτο προϊόν καθαρίζει χωρίς να στεγνώνει, να αποχρωματίζει ή να καταστρέφει την επιφάνεια καθαρισμού. Οι καθαρισμένες επιφάνειες θα αισθάνονται καθαρές και χωρίς υπολείμματα. Σχεδιασμένο για εξπρές εφαρμογές.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Χρήση
Καθάρισμα
Είδος
Σπρέι
Μέρος Αυτοκινήτου
Εσωτερικά Πλαστικά - Ταμπλό

Ποσότητα

Χωρητικότητα
473 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ καθαριστικό εσωτερικού... Δεν προκαλεί καμία ζημιά σε κανένα πλαστικό, ταμπλό κτλπ. Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ είναι δυστυχώς η ΤΙΜΗ του. 14€ περίπου για ΟΥΤΕ 500 mL! Συστήνω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ 1:1 με νερό, καθώς δίνει καλύτερη κ μεγαλύτερη σαπουνάδα, λίγο καλύτερα αποτελέσματα, ενώ μεγαλύτερη κ καλύτερη αξιοποίηση του προϊόντος.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Εύκολη χρήση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Αποτελεσματικότητα
    • Εύκολη χρήση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θα το αγόραζα ξανά

Είδες πρόσφατα