Ноктополи

All For Paws Dreams Catcher Кошача драскалка Стълб в Бежов цвят 50x50x117 см. AF2614Код: 34036166

Драскало за котки полюси от компанията All For Paws, в бежов цвят, за доброто здраве и благополучие на вашия домашен любимец. Стълбът помага на вашата котка да остря ноктите си, предпазвайки мебелите в дома от драскотини и завесите ви от износване. Предимството му е, че е малък по размер и не заема много място в стаята. Поставя се на пода и предлага...
Вижте пълното описание

57,00
Бърза доставкаУтре, 01 Octoberако го поръчате в следващите 16 часа и 19 минути
+62,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 57,00 €

Описание

Драскало за котки полюси от компанията All For Paws, в бежов цвят, за доброто здраве и благополучие на вашия домашен любимец. Стълбът помага на вашата котка да остря ноктите си, предпазвайки мебелите в дома от драскотини и завесите ви от износване. Предимството му е, че е малък по размер и не заема много място в стаята. Поставя се на пода и предлага по-голяма стабилност и здравина.
Има играчки, превръщайки конструкцията в приятно място за игра, което помага на вашата котка да се отпусне, играейки. Състои се от дърво, материал, който го прави особено стабилно и устойчиво като конструкция.

Характеристики:
• Дължина: 50 см.
• Ширина: 50 см.
• Височина: 117 см.

Спецификации

Детайли за продукта

Цвят
Бежов
Тип
Полюси

Размери

Дължина
50 см
Ширина
50 см
Височина
117 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.