WWE 2K22 Xbox Series X Игра
Игри за XBOX Series X

WWE 2K22 Xbox Series X ИграКод: 33854236

WWE 2K се завръща обновен с нова бойна система и много нови функции. Бийте се с най-големите и най-реалистични WWE суперзвезди и легенди. Преживейте ключови моменти от емблематичната кариера на Рей...

Вижте пълното описание

WWE 2K се завръща обновен с нова бойна система и много нови функции. Бийте се с най-големите и най-реалистични WWE суперзвезди и легенди. Преживейте ключови моменти от емблематичната кариера на Рей Мистерио в 2K Showcase.

Вижте пълното описание
12,50
Бърза доставкаУтре, 19 Septemberако го поръчате в следващия 1 час и 19 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 4 броя

Доклад за продукта

от 10,96 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. WWE 2K22 Xbox Series X Игра

    Продукти на магазина
    6,89 €

  2. WWE 2K22 Xbox Series X Игра

    Информация за магазина
    9,28 €

  3. 14,89 €

  4. 14,90 €

  5. 10,96 €

  6. 6,45 €

  7. WWE 2K22 Xbox Series X Игра

    Продукти на магазина
    12,50 €

Описание

WWE 2K се завръща обновен с нова бойна система и много нови функции. Бийте се с най-големите и най-реалистични WWE суперзвезди и легенди. Преживейте ключови моменти от емблематичната кариера на Рей Мистерио в 2K Showcase.

Най-добрият визуален ефект досега

Изберете от най-големите и най-реалистични WWE суперзвезди и легенди като The Rock, Sasha Banks, Brock Lesnar и много други. Чисто нов визуален ефектен двигател с невиждани досега ъгли на камерата, сканирани суперзвезди с голям реализъм и уникални среди.

Изживейте легендарната кариера на Рей Мистерио

С 2K Showcase имаме в ръцете си цялата кариера на легендарния лучадор Рей Мистерио от ранните години до днес. Истории, уникални мачове и победи за титли точно както са се случили в живота на Рей.

Представяме MyGM

Ваш ред е да правите избори като Генерален Мениджър на WWE. Поемете управлението на Raw, Smackdown, NXT или NXT UK и създайте най-добрия състав от WWE Суперзвезди и Легенди, след което се състезавайте срещу други Генерални Мениджъри, за да създадете най-големия бранд в WWE Вселената. Станете най-високо оцененото шоу, като организирате интензивни съперничества, невероятни мачове, шампионски сблъсъци и събития с плащане на гледане. След като подготвите сцената, играйте като Суперзвезда, намесете се като Генерален Мениджър или наблюдавайте действието зад кулисите — изборът е ваш.

Спецификации

Вид
Спорт
Дата на излизане
2022
Дата на излизане
08/03/2022
Възрастово ограничение (PEGI)
16
Издание
Стандарт
Ново издание
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Няма проверени ревюта
  1. 5 звезди
    0
  2. 1
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • padelhs_wolf
    4
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    След много години реших да рискувам и да си взема игра на WWE... Не бях играл от времето на SmackDown vs Raw... Първо искам да кажа, че играта е много пълна... Има няколко режима, които ще забавляват играча за много часове. Като режима "Моят Възход", който по същество е кариерен режим, или режима "Моят Мениджър", и новият, който добавиха наречен "Фракция", който е подобен на FIFA Ultimate Team с карти... Има също и режима "Шоукейс", посветен на Рей Мистерио, който включва 13 от най-важните му мачове... Наистина е страхотно... Сега, нека говоря за списъка с рестлъри, който е наистина обширен, с над 200, и наистина не мисля, че някой липсва... Графиката е добра... Не е изумителна и не е точно следващо поколение, но е добра... Входовете на рестлърите наистина впечатляват... Що се отнася до геймплея... Лично за мен той ме разделя... Те го направиха прекалено опростен... до толкова, че просто натискаш един бутон и безкрайни ходове се случват... Има много автоматизация в това... Определено го прави забавно и моментално, но губи малко от симулационния аспект и става напълно аркаден... Бих искал те да намерят баланс в това, така че да има по-добра дълбочина и поглъщане... Бих искал нещо между, не твърде сложно, но също и не просто усещане, че просто натискам бутон и всичко се случва... В заключение, това е добра игра с хубава графика, която феновете на жанра ще се насладят на... ГОЛЕМ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: има грешка, която изтрива запазените данни... и губите много от рестлърите, които всеки човек е отключил... За съжаление, това се е случило на много хора... Надявам се, че няма да се случи на вас и че ще бъде оправено незабавно с актуализация... Надявам се, че това помага и ви желая успешно продължение

    Преведено от Гръцки ·
    • Графика
    • Геймплей
    • Дълготрайност
    • Единичен играч
    • Звук
    • Съотношение цена-качество
    • Мултиплейър
    Намирате ли това ревю за полезно?