Търговия Термометър за храна Готвене с игла -50°C / +300°C
Термометри за кухня

Търговия Термометър за храна Готвене с игла -50°C / +300°CКод: 33818315

Термометърът за търговия готвене е подходящ за използване, когато готвенето приключва. Помага ви да осигурите и контролирате температурата на готвенето непрекъснато, за да получите желания резултат в правилното време. Подходящ е за печене, месо, риба и барбекю, както и за сладкарство, за кексове, чушки, василопити и всичко, което изисква измерване на...
Вижте пълното описание

  • Минимална температура: -50°C
  • Максимална температура: 300°C
2,60
Доставкачет, 26 сеп. - пон, 30 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 2,60 €

Описание

Термометърът за търговия готвене е подходящ за използване, когато готвенето приключва. Помага ви да осигурите и контролирате температурата на готвенето непрекъснато, за да получите желания резултат в правилното време. Подходящ е за печене, месо, риба и барбекю, както и за сладкарство, за кексове, чушки, василопити и всичко, което изисква измерване на вътрешната температура. Също така е подходящ и за течни съставки като мляко, масло и други.
Иглата, която разполага, ви помага да измерите лесно и бързо температурата на течни и твърди съставки за готвене и сладкарство по време на приготвянето им. Просто поставете иглата в най-централната точка, за да получите по-точно измерване.

  • Минимална температура: -50°C
  • Максимална температура: 300°C

Спецификации

Вид
Търговия
Клавиатура
Готвене
с игла
Да
Wireless
Не
с Bluetooth
Не
Минимална температура
-50 °C
Максимална температура
300 °C

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.