Blackmagic Design Βιντεοκάμερα @ 60fps Ursa Broadcast G2 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 4"
Βιντεοκάμερες

Blackmagic Design Βιντεοκάμερα @ 60fps Ursa Broadcast G2 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 4"Κωδικός: 33350402

Η νέα Blackmagic URSA Broadcast G2 είναι μια απίστευτα ισχυρή κάμερα σχεδιασμένη τόσο για παραδοσιακούς όσο και για διαδικτυακούς φορείς. Οι 3 κάμερες σε 1 σχέδιο του επιτρέπουν να λειτουργεί ως...

Δες όλη την περιγραφή

Η νέα Blackmagic URSA Broadcast G2 είναι μια απίστευτα ισχυρή κάμερα σχεδιασμένη τόσο για παραδοσιακούς όσο και για διαδικτυακούς φορείς. Οι 3 κάμερες σε 1 σχέδιο του επιτρέπουν να λειτουργεί ως κάμερα παραγωγής 4K, κάμερα στούντιο 4K ή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή φιλμ 6K! 

Είναι μια τέλεια λύση για ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, επειδή χρησιμοποιεί τους...

Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

από 4.444,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Βιντεοκάμερα @ 60fps Ursa Broadcast G2 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 4"

    Πληροφορίες καταστήματος
    4.840,00 €

  2. Βιντεοκάμερα @ 60fps Ursa Broadcast G2 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 4"

    Πληροφορίες καταστήματος
    4.444,00 €

Περιγραφή

Η νέα Blackmagic URSA Broadcast G2 είναι μια απίστευτα ισχυρή κάμερα σχεδιασμένη τόσο για παραδοσιακούς όσο και για διαδικτυακούς φορείς. Οι 3 κάμερες σε 1 σχέδιο του επιτρέπουν να λειτουργεί ως κάμερα παραγωγής 4K, κάμερα στούντιο 4K ή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή φιλμ 6K! 

Είναι μια τέλεια λύση για ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, επειδή χρησιμοποιεί τους φακούς και τις μπαταρίες που έχετε ήδη! Μπορείτε να κάνετε εγγραφή σε κοινές κάρτες SD, κάρτες UHS-II, κάρτες CFast 2.0 ή εξωτερικούς δίσκους USB, χρησιμοποιώντας κοινές μορφές αρχείων όπως H.265, ProRes και Blackmagic RAW. Αυτό σημαίνει ότι είναι συμβατό με όλο το λογισμικό βίντεο και τα συστήματα διαχείρισης πολυμέσων εκπομπής. Μπορείτε να αλλάξετε ακόμη και τη βάση του φακού! Καμία άλλη κάμερα εκπομπής δεν είναι τόσο ευέλικτη!

Αποκτήστε ποιότητα ψηφιακής ταινίας για μετάδοση

Ο μεγάλος αισθητήρας 6K σε συνδυασμό με την επιστήμη των χρωμάτων Blackmagic γενιάς 5 σας δίνει την ίδια τεχνολογία απεικόνισης που χρησιμοποιείται στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές φιλμ. Ο αισθητήρας 6K διαθέτει ανάλυση 6144 x 3456, επομένως είναι αρκετά ευέλικτος για μεταδόσεις και εργασίες ψηφιακής ταινίας. Όταν χρησιμοποιείτε φακούς B4, έχετε ένα παράθυρο 4K του αισθητήρα για χρήση εκπομπής Ultra HD. Στη συνέχεια, αν αλλάξετε σε βάση φακού PL ή EF, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλήρη ανάλυση 6K του αισθητήρα για ψηφιακή ταινία! Με 13 στάσεις δυναμικού εύρους, αποκτάτε πιο σκούρα μαύρα και φωτεινότερα λευκά, επομένως είναι τέλειο για διόρθωση χρώματος. Η χρήση ψηφιακής ταινίας στη μετάδοση είναι μια επανάσταση στην ποιότητα της εικόνας!

Εξαιρετική απόδοση σε χαμηλό φωτισμό

Η νέα URSA Broadcast διαθέτει απίστευτη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό, ώστε να μπορείτε να φωτογραφίζετε χρησιμοποιώντας το φως του περιβάλλοντος ή ακόμα και κάτω από το φως του φεγγαριού! Στις προηγμένες κάμερες, το ISO είναι μια μέτρηση της ευαισθησίας του αισθητήρα εικόνας στο φως. Το Blackmagic URSA Broadcast G2 διαθέτει κέρδος από -12 dB (100 ISO) έως +36 dB (25.600 ISO), επομένως είναι βελτιστοποιημένο για τη μείωση του κόκκου και του θορύβου στις εικόνες, διατηρώντας παράλληλα το πλήρες δυναμικό εύρος του αισθητήρα. Το κύριο εγγενές ISO είναι 400, το οποίο είναι ιδανικό για χρήση κάτω από φωτισμό στούντιο. Στη συνέχεια, το δευτερεύον ISO υψηλής βάσης των 3200 είναι τέλειο κατά τη λήψη σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό.

Συμβατή με φακούς εκπομπής B4

Η URSA Broadcast G2 διαθέτει βάση φακού εκπομπής B4 που περιλαμβάνει οπτικά ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν με τον αισθητήρα της κάμερας. Η βάση φακού B4 σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε σύγχρονους φακούς Ultra HD ή φακούς HD χαμηλότερου κόστους. Οι φακοί B4 είναι φανταστικοί επειδή είναι εστιακός, επομένως η εικόνα παραμένει εστιασμένη καθώς κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, ώστε να μην χρειάζεται να κυνηγάτε συνεχώς την εστίαση καθώς φωτογραφίζετε. Αυτό σας επιτρέπει να εργάζεστε πολύ πιο γρήγορα! Έχετε επίσης πλήρη ηλεκτρονικό έλεγχο φακού για να ρυθμίσετε την εστίαση, την ίριδα και το ζουμ χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια της κάμερας ή από απόσταση! Επιπλέον, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικούς φακούς, μπορείτε να αλλάξετε τη βάση σε PL, EF και άλλα!

Ενσωματωμένα οπτικά φίλτρα ND

Η URSA Broadcast G2 διαθέτει φίλτρα υψηλής ποιότητας ουδέτερης πυκνότητας (ND) που σας επιτρέπουν να μειώσετε γρήγορα την ποσότητα φωτός που εισέρχεται στην κάμερα. Τα φίλτρα ¼, 1/16 και 1/64 στοπ έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζουν με τον αισθητήρα εικόνας και την επιστήμη των χρωμάτων του URSA Broadcast G2, παρέχοντάς σας επιπλέον γεωγραφικό πλάτος και καλύτερη χρωματομετρία. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε διαφορετικούς συνδυασμούς διαφράγματος και γωνίας κλείστρου, σε ένα ευρύτερο φάσμα καταστάσεων. Τα φίλτρα υπερύθρων έχουν σχεδιαστεί για να φιλτράρουν ομοιόμορφα τόσο τα οπτικά όσο και τα μήκη κύματος IR, εξαλείφοντας τη μόλυνση υπερύθρων. Επιπλέον, η κατάσταση του φίλτρου στην οθόνη LCD μπορεί να εμφανιστεί ως κλάσμα, αριθμός ή μείωση στοπ!

Dual Media Slots για αδιάκοπη εγγραφή

Με διπλές συσκευές εγγραφής CFast 2.0 και διπλές συσκευές εγγραφής καρτών SD/UHS-II, μπορείτε να επιλέξετε τα μέσα που είναι καλύτερα για εσάς! Και οι δύο τύποι μέσων είναι στάνταρ, φθηνά και άμεσα διαθέσιμα σε καταστήματα υπολογιστών και φωτογραφικών μηχανών. Επιπλέον, με διπλές υποδοχές πολυμέσων, η URSA Broadcast σάς προσφέρει ασταμάτητα εγγραφή! Όταν μια κάρτα γεμίσει, η εγγραφή συνεχίζεται αυτόματα στην επόμενη κάρτα, ώστε να μπορείτε να ανταλλάξετε μια πλήρη κάρτα ενώ συνεχίζεται η εγγραφή. Έχετε αρκετή ταχύτητα για να εγγράφετε μορφές αρχείων βίντεο ProRes και H.265 υψηλής ποιότητας, ακόμη και όταν εργάζεστε σε Ultra HD σε υψηλούς ρυθμούς καρέ. Μπορείτε ακόμη και να εγγράψετε αρχεία κινηματογράφου Blackmagic RAW 12 bit!

USB-C για απευθείας εγγραφή σε δίσκους εξωτερικών μέσων

Το Blackmagic URSA Broadcast G2 διαθέτει μια θύρα επέκτασης USB-C υψηλής ταχύτητας στο πίσω μέρος της κάμερας που σας επιτρέπει να κάνετε εγγραφή σε εξωτερικούς δίσκους ή να συνδεθείτε σε μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ. Εάν συνδέσετε έναν μεγάλο και χαμηλού κόστους εξωτερικό δίσκο USB flash, μπορείτε να εγγράψετε αρχεία ProRes, H.265 ή ακόμα και υψηλής ποιότητας 12-bit Blackmagic RAW για μελλοντική επεξεργασία και διόρθωση χρώματος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε απλώς να μετακινήσετε το δίσκο σε έναν υπολογιστή για να λειτουργήσει και δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο με την αντιγραφή αρχείων. Επιπλέον, η θύρα USB θα τροφοδοτήσει τον δίσκο που είναι συνδεδεμένος! Μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε προαιρετικές απαιτήσεις εστίασης και ζουμ για να επιτρέψετε τον πλήρη έλεγχο του φακού.

Εργαστείτε τόσο σε HD όσο και σε Ultra HD

Η Blackmagic URSA Broadcast G2 δεν είναι απλώς μια εξαιρετική κάμερα Ultra HD, αλλά είναι επίσης μια εκπληκτική κάμερα HD! Ο αισθητήρας υψηλής ανάλυσης και η επιστήμη των χρωμάτων γενιάς 5 δημιουργούν εκπληκτικές εικόνες με υψηλό δυναμικό εύρος και μεγάλη πιστότητα χρώματος. Αλλά όταν χρειάζεται να κάνετε εργασία HD, η κάμερα θα μειώσει τον αισθητήρα εικόνας σε πρότυπα βίντεο 1080HD. Αυτό σας βοηθά να λαμβάνετε ιστορίες στον αέρα γρήγορα, σε πρότυπα βίντεο HD ή Ultra HD, οπουδήποτε στον κόσμο! Επιπλέον, όταν εργάζεστε σε HD, ο αισθητήρας υψηλής ανάλυσης επιτρέπει την επεξεργασία εικόνας sub pixel για ανώτερες εικόνες κατά της αλλοίωσης και ευκρίνειας. Η Blackmagic URSA Broadcast G2 είναι μια μελλοντική κάμερα που είναι ιδανική για παραγωγή HD και Ultra HD!

Απίστευτη ποιότητα Blackmagic RAW

Τα κοινά αρχεία βίντεο έχουν πολλή επεξεργασία βίντεο, επομένως μπορείτε να χάσετε μερικές από τις αρχικές λεπτομέρειες του αισθητήρα. Το Blackmagic RAW εξαλείφει αυτό το πρόβλημα, ώστε να λαμβάνετε εκπληκτικές εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια και πλούσιο χρώμα σε όλη τη γραμμή παραγωγής μετά την παραγωγή. Το Blackmagic RAW αποθηκεύει επίσης τις ρυθμίσεις της κάμερας ως μεταδεδομένα, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε το ISO, την ισορροπία λευκού και την έκθεση αργότερα στο DaVinci Resolve. Επιπλέον, τα αρχεία είναι μικρά και γρήγορα, επομένως η απόκριση επεξεργασίας είναι απίστευτη. Μόνο το Blackmagic RAW σας προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα, τα μικρότερα αρχεία και την ταχύτερη απόδοση!

Ενσωματωμένο Timecode Generator

Όλα τα μοντέλα Blackmagic URSA Broadcast G2 διαθέτουν ενσωματωμένη γεννήτρια χρονικού κωδικού ώρας της ημέρας, ώστε να μπορείτε να συγχρονίσετε όλες τις κάμερες και στη συνέχεια να κάνετε επεξεργασία πολλαπλών κάμερων αργότερα, επειδή όλες οι εγγραφές θα έχουν τον ίδιο κωδικό ώρας. Απλώς συνδέστε μια εξωτερική γεννήτρια κωδικών χρόνου στην είσοδο κωδικού χρόνου BNC και η κάμερα θα εντοπίσει αυτόματα τον κωδικό χρόνου και θα κλειδώσει την εσωτερική γεννήτρια. Τώρα κάθε κάμερα μπορεί να ξεκινήσει και να σταματήσει την εγγραφή και οι λήψεις από όλες τις κάμερες θα έχουν ταιριαστό κωδικό ώρας. Στη συνέχεια, ο κάδος συγχρονισμού DaVinci Resolve μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον αυτόματο συγχρονισμό των εγγραφών και την εμφάνιση τους σε πολυπροβολή για εύκολη επεξεργασία.

Ασύρματο Bluetooth Τηλεχειριστήριο κάμερας

Εάν τοποθετείτε την κάμερα στην άκρη ενός βραχίονα ή σε μια άλλη δυσπρόσιτη τοποθεσία, μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο μέσω Bluetooth από απόσταση έως και 30 πόδια. Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Blackmagic Camera Control για το iPad σας ή να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων, όπως το Bluetooth+ ή το tRigger στις συσκευές σας iOS και Android. Υπάρχει ακόμη και ένα δωρεάν SDK για προγραμματιστές με δείγμα κώδικα διαθέσιμο από τον ιστότοπο προγραμματιστών Blackmagic Design, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας λύσεις τηλεχειρισμού κάμερας και ψηφιακής σχιστόλιθου! Φανταστείτε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή που μπορεί να μπλοκάρει τον κωδικό χρόνου συγχρονισμού και να ενεργοποιεί όλες τις κάμερες για εγγραφή ταυτόχρονα. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες!

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Βάρος
3550 gr
Δυνατότητες
4K UHD, Υποστήριξη 3D

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Όχι
Μέγεθος Οθόνης
4 "
Touchscreen
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS

Φακός

Focal Length Range
-
Focal Length Range (35 mm equivalent)
-

Video

FPS (Μέγιστης Ανάλυσης)
60 fps
Format Video
RAW

Συνδεσιμότητα

Αποθηκευτικό Μέσο
Κάρτα Μνήμης
Συνδέσεις
USB Type-C
Τύποι κάρτας μνήμης
SD, SDHC, SDXC
PictBridge
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
15 mm
Ύψος
27,81 mm
Μήκος
25,22 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Παρόμοια προϊόντα

Blackmagic Design Βιντεοκάμερα @ 60fps Ursa Broadcast G2 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 4"Blackmagic Design Βιντεοκάμερα @ 60fps Ursa Broadcast G2 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 4"Blackmagic Design Βιντεοκάμερα URSA Cine 12K LF + EVF Full HD (1080p) @ 60fps Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 5" και WiFiBlackmagic Design Βιντεοκάμερα URSA Cine 12K LF + EVF Full HD (1080p) @ 60fps Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 5" και WiFiBlackmagic Design Βιντεοκάμερα 4.6K @ 60fps URSA Mini Pro G2 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 4.0" και USB 3.0Blackmagic Design Βιντεοκάμερα 4.6K @ 60fps URSA Mini Pro G2 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 4.0" και USB 3.0Blackmagic Design Βιντεοκάμερα 4K DCI @ 60fps Pocket Cinema 4K Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 5" και HDMIBlackmagic Design Βιντεοκάμερα 4K DCI @ 60fps Pocket Cinema 4K Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 5" και HDMIBlackmagic Design Βιντεοκάμερα URSA Cine 12K LF 4K DCI @ 60fps Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 5" και WiFiBlackmagic Design Βιντεοκάμερα URSA Cine 12K LF 4K DCI @ 60fps Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 5" και WiFi
από 4.444,00 €από 19.163,00 €από 6.890,00 €από 1.402,00 €από 17.240,00 €
ΚατασκευαστήςBlackmagic DesignBlackmagic DesignBlackmagic DesignBlackmagic DesignBlackmagic Design
---Διαθέσιμο μέσω Skroutz-
Δυνατότητες4K UHD, Υποστήριξη 3D-4.6K, 4K DCI, 4K UHD4K UHD-
Περισσότερα χαρακτηριστικά