Inofix 2062-4 Кукли със закопчалка за обръч и примка Пластмасови Кафяв 2бр
Куки за закачане

Inofix 2062-4 Кукли със закопчалка за обръч и примка Пластмасови Кафяв 2брКод: 33246575

Куки на фирмата Inofix които са подходящ избор за използване в кухнята, за да закачите кърпи, кухненски инструменти и всякакви други предмети, на които искате да имате незабавен достъп. Също така могат да се използват и в други части на вашия дом, като банята, за да поставяте продукти за лична грижа. Разполагат с лепяща лента, така че поставянето става...
Вижте пълното описание

  • Number of Positions: 1
  • Цвят: Кафяв
Този продукт е временно недостъпен в Skroutz Последно актуализирано: преди 6 дни

Описание

Куки на фирмата Inofix които са подходящ избор за използване в кухнята, за да закачите кърпи, кухненски инструменти и всякакви други предмети, на които искате да имате незабавен достъп. Също така могат да се използват и в други части на вашия дом, като банята, за да поставяте продукти за лична грижа. Разполагат с лепяща лента, така че поставянето става лесно и бързо, без да правите дупки. Лепилото е много здраво и осигурява максимална стабилност. Ако се наложи да ги отлепите, това може да стане много лесно, без да оставят следи на повърхността.
Изработени от пластмаса, която представлява по-икономично решение в сравнение с други материали. Изключително устойчиви на влага и същевременно издържливи на времето.

  • Number of Positions: 1
  • Цвят: Кафяв

Спецификации

Вид
Закачалка
Материал
Пластмаса
Number of Positions
1
Способ на монтиране
със закопчалка за обръч и примка
Бройки
2 бр
Цвят
Кафяв

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • Потвърдена покупка

    Красиво, просто и издръжливо. Получих го бързо и добре опаковано.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?

Последно разгледани