Ardo Електрическа Двойна Помпа за Кърма Alyssa Батерия Зелен
Помпа за кърма

Ardo Електрическа Двойна Помпа за Кърма Alyssa Батерия ЗеленКод: 33195620

Този аспиратор е механичен начин за събиране на млякото и се използва, когато майката не може да кърми сама или когато е необходимо да се отдели бебето, по-често в случай, че майката иска да се върне на работа.

Този конкретен "Alyssa", на фирмата Ardo, е електрически, сигурно се прикрепя към гърдите и създава естествено присмукване. Създава...

Вижте пълното описание

254,00
Доставкаср, 25 сеп. - пет, 27 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 230,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Електрическа Двойна Помпа за Кърма Alyssa Батерия Зелен 63.00.503

    Информация за магазина
    272,78 €

  2. Електрическа Двойна Помпа за Кърма Alyssa Батерия Зелен 63.00.503

    Продукти на магазина
    230,00 €

  3. 254,00 €

  4. 254,00 €

Описание

Този аспиратор е механичен начин за събиране на млякото и се използва, когато майката не може да кърми сама или когато е необходимо да се отдели бебето, по-често в случай, че майката иска да се върне на работа.

Този конкретен "Alyssa", на фирмата Ardo, е електрически, сигурно се прикрепя към гърдите и създава естествено присмукване. Създава усещане за стимулация на мястото с цел събиране на мляко в зависимост от скоростта, която майката желае. Също така има вградена бутилка за събиране на млякото, като се почиства и стерилизира лесно.

Как се съхранява млякото:
Най-доброто е млякото, след като е изпомпено, да се предлага директно на бебето. Ако майката иска да съхранява млякото, тя може да го запази в хладилника, в биберон, до 5 дни или да го замрази до 6 месеца в стерилизирана стъклена бутилка. Млякото може да се съхранява на стайна температура до 6 часа.

Спецификации

Вид
Електрически
Характеристики
Двойна
Захранване
Батерия
Автоматичен
Не
Презареждащ се
Не
Без BPA
Не
Цвят
Зелен

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.