Ο Φάρος στο Δειλινό Пъзел 2D 500 Комати
Пъзели

Ο Φάρος στο Δειλινό Пъзел 2D 500 КоматиКод: 32987173

Пъзел на фирмата Ravensburger, който създава изображения само в две измерения, с тема, вдъхновена от природен пейзаж. Заниманието с пъзела е, безспорно, най-творческият начин за забавление, тъй като е доказано, че неговото въздействие е особено полезно за развитието на мозъка, тъй като активира множество части от него едновременно. Чрез процеса на...
Вижте пълното описание

20,13
Доставкавт, 24 сеп. - чет, 26 сеп.
+11,99 €

Доклад за продукта

от 20,13 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 20,13 €

  2. 6,06 €

Описание

Пъзел на фирмата Ravensburger, който създава изображения само в две измерения, с тема, вдъхновена от природен пейзаж. Заниманието с пъзела е, безспорно, най-творческият начин за забавление, тъй като е доказано, че неговото въздействие е особено полезно за развитието на мозъка, тъй като активира множество части от него едновременно. Чрез процеса на сглобяване на части, той допринася за подобряване на моториката, като същевременно държи мозъка в тревога. Различните форми, цветове и размери му помагат за развитието на паметта, а сложността му в комбинация с целта за решаване на пъзела особено развиват чувството за самоувереност. Освен това, пъзелът ви дава възможност за индивидуално занимание, както и за групово, като подсилва духа на груповост и сътрудничество. Накрая, той може да бъде добър избор за подарък за всяка възраст.

Спецификации

Номер на продукта
16581
Размери
2D
Брой части
500 бр
Апарат за електронна търговия за категория "Детски карнавални костюми"
Пейзажи - Природа

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.