Γίνε Άτρωτος & τα Εις Εαυτόν, Комплект от 3 Книги
Книги за самоусъвършенстване

Γίνε Άτρωτος & τα Εις Εαυτόν, Комплект от 3 КнигиКод: 32923011

  • Станете неуязвими: Бившият агент на Секретната служба, Еви Пупурас, споделя уроците, които научи от защитата на американските президенти, както и умения и прозрения от най-старата и престижна служба...
Вижте пълното описание
  • Станете неуязвими: Бившият агент на Секретната служба, Еви Пупурас, споделя уроците, които научи от защитата на американските президенти, както и умения и прозрения от най-старата и престижна служба за сигурност в света, за да ни помогне да се подготвим за стресови ситуации, да четем хората веднага, да влияем на начина, по който те ни възприемат и да живеем...
Вижте пълното описание
19,40
Доставкачет, 12 сеп. - пон, 16 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 19,40 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 19,40 €

Описание

  • Станете неуязвими: Бившият агент на Секретната служба, Еви Пупурас, споделя уроците, които научи от защитата на американските президенти, както и умения и прозрения от най-старата и престижна служба за сигурност в света, за да ни помогне да се подготвим за стресови ситуации, да четем хората веднага, да влияем на начина, по който те ни възприемат и да живеем безстрашен живот. Станете неуязвими означава да се превърнете в по-силна и уверена личност. Еви Пупурас ни показва как можем да преодолеем нашите всекидневни страхове, да се справим с трудни разговори, да разпознаем на кого можем да вярваме и кой може да няма нашите най-добри интереси в сърцето си, да влияем на ситуации и да се подготвим за неочакваното. Когато станете неуязвими, ставате най-добрата, най-храбрата и най-силната версия на себе си. Еви Пупурас ни показва, че истинската сила се крие в ума, а не в тялото.
  • Медитации: Серията "Медитации" на Марк Аврелий, която включва древния текст, съвременен гръцки превод и коментар, се състои от 2 тома. Конкретно, тя включва:
    Пълни творби 1 - Медитации I-IV: Личните размисли на римския император Марк Аврелий, едно от най-великите и най-известни произведения на Новия Стоицизъм, пример за етично-практическо разсъждение и стоически възгледи за Бога и природата. Пълни творби 2 - Медитации V-IX: Втората част от личните размисли на римския император Марк Аврелий, трактат, в който се представят принципите на стоицизма, имайки предвид характера на личните мисли на автора, които понякога са съпроводени от контролирани изблици, а понякога са с меланхолични нюанси и приемат формата на коментари към възгледите и афоризмите на по-ранните философи или наблюдения, отправени от автора към себе си или лични размисли с апологетичен характер.

Спецификации

Вид
Самоусъвършенстване
Език
Гръцки
Електронна търговия - Δοκίμια
Комплект от 3 книги
Захар и заместители
Мека корица
Година на издаване
2021

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.