Μόνον Συνταγές , Тетрадка за семинари 2019-2020
Научни книги

Μόνον Συνταγές , Тетрадка за семинари 2019-2020 Код: 32920247

Димитрис Калиманис е пренесъл страстта си върху познанието за растенията и използването на техните богати свойства. Той е студент и почитател на Диоскорид, който разделя времето си между планините и...

Вижте пълното описание

Димитрис Калиманис е пренесъл страстта си върху познанието за растенията и използването на техните богати свойства. Той е студент и почитател на Диоскорид, който разделя времето си между планините и местата, където растат ценни растения, и своята лаборатория, където превръща внимателно събраните билки в козметика и фармацевтични препарати. Той взема уроци с...

Вижте пълното описание
Бърза доставкачетвъртък, 01 Augustако го поръчате в следващите 16 часа и 27 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Продава:

Наличност 20 броя

от 16,20 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 16,20 €

  2. 18,00 €

  3. 17,27 €

Описание

Димитрис Калиманис е пренесъл страстта си върху познанието за растенията и използването на техните богати свойства. Той е студент и почитател на Диоскорид, който разделя времето си между планините и местата, където растат ценни растения, и своята лаборатория, където превръща внимателно събраните билки в козметика и фармацевтични препарати. Той взема уроци с починалия Скевос Филианос в Университета на Атина, посещава семинари по ароматни и терапевтични растения в IGE, алтернативна фармацевтична технология за хомеопатия, фитотерапия, гемотерапия, ароматерапия и козметика в Медикум колеж. Той изучава журналистика и фотография. Издава две поетични сбирки в Ню Йорк през 1991 и 1992 г. Продължава образованието си в SVIE, откъдето завършва с отличие, посещавайки академични семестри през няколко години както в частни институции, така и на семинари под патронажа на Медицинското и Фармацевтичното училище в Атина. Преподава естествена козметика в IGE с голям успех, въвеждайки широкото използване на лабораторията. Сътрудничи с I.M. Кутлумусиу за създаването и поддържането на ботаническа градина и изграждането на лаборатория за възпроизвеждане на рецепти от планината Атон.

Той е направил много публикации в гръцки и чуждестранни научни списания. Това, което буквално го оформило, бяха редките опити / стажове в природната среда и неговото почти живеене в лабораторията на природата, изучавайки и провеждайки различни експерименти във фармакотехнологията и фармацевтичната технология, както и във фармакогнозията. Всички тези записани преживявания бяха събрани и образуваха основата на материала за първата му книга "Естествена козметика и лечения от Древна Гърция, Византия и Днес". Оттогава той продължава да провежда семинари, пише статии за фармакогнозия, рецепти за фармакотехнология и естествена козметика. "Рецепти". Само рецепти като естествено продължение, като стъбло, което свързва две брега. На първия бряг, в първата му книга, бяха изучени и анализирани растения, рецепти, вещества и комбинации от тях. На другия бряг, в тази книга, ще бъдат представени рецепти, много рецепти и техните вариации.

Спецификации

Вид
Медицина - Лечение
Език
Гръцки
Електронна търговия - Δοκίμια
Тетрадка за семинари 2019-2020
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
112
Година на издаване
2021
Димензии
17x24 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории