Carnilove Meat Jerky Лакомство за Кучета с Пилешко и Дива свиня 100gr 020-0961

Carnilove Meat Jerky Лакомство за Кучета с Пилешко и Дива свиня 100gr 020-0961Код: 32898666

Снаксът е вкусно лакомство, което да се предлага между храненията на вашето куче, а не след или преди основното хранене на деня. Подходящо е за да покажете любов и награда на вашето куче. Това е вкусно хранително допълнение, което осигурява удоволствие от дъвченето и занимание. Можете да изберете тази храна независимо от породата, тъй като е подходяща за...
Вижте пълното описание

  • Главен състав: Пилешко, Дива свиня
  • Тегло: 100гр
5,00
Бърза доставкапонеделник, 23 Septemberако го поръчате в следващите 13 часа и 54 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 7 броя

Доклад за продукта

от 5,00 €

Описание

Снаксът е вкусно лакомство, което да се предлага между храненията на вашето куче, а не след или преди основното хранене на деня. Подходящо е за да покажете любов и награда на вашето куче. Това е вкусно хранително допълнение, което осигурява удоволствие от дъвченето и занимание. Можете да изберете тази храна независимо от породата, тъй като е подходяща за всички размери кучета.

Лакомствата могат да ускорят процеса на обучение на кучето. Следователно, опитайте се да ги давате след упражнения и с последователност във времето. Въпреки това, не прекалявайте, тъй като трябва да представляват 5% от количеството храна, която вашият домашен любимец яде ежедневно. Винаги се уверявайте, че животното има достъп до питейна вода и да се съхранява на хладно и сухо място.

  • Главен състав: Пилешко, Дива свиня
  • Тегло: 100гр

Спецификации

Размер
Всички породи
Главен състав
Пилешко, Дива свиня
Вид
Закуска

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.