Ноктополи

Trixie Кошача драскалка Подложка в Бежов цвят 69x35 см. 43112Код: 32881848

Драскало за котки килим от компанията Trixie, в бежов цвят, за доброто здраве и благополучие на вашия домашен любимец. Постелката за драскане значително допринася за удовлетворяване на естествения инстинкт на котката за острене на ноктите, предпазвайки мебелите в дома от драскотини и завесите ви от износване. Повърхностите на са внимателно облицовани с...
Вижте пълното описание

27,00
Бърза доставкаУтре, 01 Octoberако го поръчате в следващите 14 часа и 40 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 20,79 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Официален дистрибутор
    20,79 €

  2. Официален дистрибутор
    29,90 €

  3. 27,00 €

Описание

Драскало за котки килим от компанията Trixie, в бежов цвят, за доброто здраве и благополучие на вашия домашен любимец. Постелката за драскане значително допринася за удовлетворяване на естествения инстинкт на котката за острене на ноктите, предпазвайки мебелите в дома от драскотини и завесите ви от износване. Повърхностите на са внимателно облицовани с меко кадифе за изключително усещане за мекота. Монтажът се извършва на стената, като по този начин се спестява доста пространство, повече подкрепа и височина за повече игри.
Състои се от сизал 100% естествено въже, което е доста устойчиво на непрекъснати драскотини, докато не наранява животните при използването му.

Характеристики:
• Дължина: 69 см.
• Ширина: 35 см.

Спецификации

Детайли за продукта

Цвят
Бежов
Тип
Килим

Размери

Дължина
69 см
Ширина
35 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.