Тапети за стени

Самозалепваща Фототапет за Стена Horizon Д125xШ125смКод: 32860354

Фототапет за стена, който, в противоположност на класическите тапети, има голяма и еднаква илюстрация, а не повтарящ се модел. Това е лесен и креативен начин да освежите стила и декора на вашето пространство, като му придадете незабавен характер, текстура и цвят. Той ще ви помогне да скриете дефекти или замърсявания на стената или просто да я защитите....
Вижте пълното описание

  • Шаблон: Nature
  • Дължина: 125см
  • Ширина: 125см
86,00
Доставкачет, 03 окт. - ср, 09 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 86,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 86,00 €

Описание

Фототапет за стена, който, в противоположност на класическите тапети, има голяма и еднаква илюстрация, а не повтарящ се модел. Това е лесен и креативен начин да освежите стила и декора на вашето пространство, като му придадете незабавен характер, текстура и цвят. Той ще ви помогне да скриете дефекти или замърсявания на стената или просто да я защитите.
Той е самозалепващ се и се поставя много лесно, без да се изисква използването на лепило и инструменти. Няма да повреди стената, а отстраняването на тапета е просто и обикновено може да се направи само с малко топла вода и шпатула. За да се постигне правилното поставяне, стената трябва да бъде много гладка, чиста и суха.

  • Шаблон: Nature
  • Дължина: 125см
  • Ширина: 125см

Спецификации

Номер на продукта
D1-035

Спецификации

Монтаж
Стикер
Шаблон
Nature
Фототапет
Да
Релефен
Не
Машини за бръснене
Не

Размери

Дължина
125 см
Ширина
125 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.