Dimitracas Comfort Душ шлаух Металик 200см сребърен
Спирален душ

Dimitracas Comfort Душ шлаух Металик 200см сребърен Код: 32314104

Спирален душ на фирмата Dimitracas, която можете да използвате както за замяна на старата си износена спирала, така и за да придадете усещане за обновяване на вашата баня. Тя е един от най-важните аксесоари, за да бъде вашата инсталация функционална по всяко време. Има дължина от 200 сантиметра и е идеален избор за монтаж както върху душ кабина, така и...
Вижте пълното описание

  • Цвят: сребърен
13,50
Доставкаср, 07 авг. - вт, 13 авг.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

от 13,50 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 13,50 €

  2. 13,50 €

Описание

Спирален душ на фирмата Dimitracas, която можете да използвате както за замяна на старата си износена спирала, така и за да придадете усещане за обновяване на вашата баня. Тя е един от най-важните аксесоари, за да бъде вашата инсталация функционална по всяко време. Има дължина от 200 сантиметра и е идеален избор за монтаж както върху душ кабина, така и върху вана, за тези, които я използват и просто за душ, тъй като ще ви осигури пълна свобода на движение, без да е необходимо да се навеждате. Добре е да изберете спирала, която е с 10-30 сантиметра по-дълга от потенциално най-високата ви употреба.
Тя е изработена от метал, който е подходящ материал за баня с по-висока от обикновената влажност. Тя е устойчива, а същевременно се почиства лесно и изисква минимална поддръжка.

Спецификации

Номер на продукта
06572.001

Спецификации

Материал
Металик
със Защитен Филтър за Пестене на Вода
Не
Цвят
сребърен

Размери

Дължина
200 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории