M-Wave XIV Silicone Wireless Turometru Bicicletă Roșu

M-Wave XIV Silicone Wireless Turometru Bicicletă RoșuCodul: 32304886

Computer de bicicletă de la compania M-Wave cu vitezometru pentru a putea înregistra viteza și distanța traseului dumneavoastră cu bicicleta. Funcționează fără fir, ceea ce face instalarea rapidă și utilizarea ușoară. Puteți profita de o gamă largă de funcționalități avansate prin setări simple și rapide și să vă îmbunătățiți abilitățile de ciclism. ...
Vezi descrierea completă

26,90
Livrare rapidăMâine, 01 OctombrieDacă îl comanzi în următoarele 10 ore și 26 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Raport produs

de la 26,90 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. XIV Silicone 244712 Wireless Turometru Bicicletă Roșu

    Produse magazin
    26,90 €

  2. XIV Silicone 244712 Wireless Turometru Bicicletă Roșu

    Informații despre magazin
    27,00 €

Descriere

Computer de bicicletă de la compania M-Wave cu vitezometru pentru a putea înregistra viteza și distanța traseului dumneavoastră cu bicicleta. Funcționează fără fir, ceea ce face instalarea rapidă și utilizarea ușoară. Puteți profita de o gamă largă de funcționalități avansate prin setări simple și rapide și să vă îmbunătățiți abilitățile de ciclism.
În același timp, acest dispozitiv portabil vă permite să luați cu dumneavoastră aplicațiile preferate de antrenament pe toate traseele și să vă bucurați mai mult de ciclism. De asemenea, puteți păstra statistici cu toate informațiile necesare unui ciclist, util dacă doriți să urmăriți performanța dumneavoastră.

Specificații

Cod produs
244712
Tip
Wireless
Tip
Turometru
Waterproof
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.