Αρχαιολογικαί Εκδρομαί εν Ελλάδι
Cărți de istorie

Αρχαιολογικαί Εκδρομαί εν ΕλλάδιCodul: 31652085

În Egiptul antic, Grecia și Italia, explorarea acestor țări și interesul pentru ruinele lor, care demonstrează măreția și cea mai înaltă civilizație a lor, este preocuparea principală a acestor

Vezi descrierea completă

În Egiptul antic, Grecia și Italia, explorarea acestor țări și interesul pentru ruinele lor, care demonstrează măreția și cea mai înaltă civilizație a lor, este preocuparea principală a acestor călători înțelepți.

Vezi descrierea completă
  • Autor: Charles Diehl
  • Editor: Ekdoseis Dianoisi
  • Μορφή: Copertă moale
  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 450
  • Κωδικός ISBN-13: 9786188462144
  • Διαστάσεις: 17×24
25,00
Livrare rapidăMâine, 18 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 10 ore și 17 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 10 bucăți

Raport produs

de la 25,00 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 25,00 €

Descriere

În Egiptul antic, Grecia și Italia, explorarea acestor țări și interesul pentru ruinele lor, care demonstrează măreția și cea mai înaltă civilizație a lor, este preocuparea principală a acestor călători înțelepți.
Egiptul, Grecia și Italia sunt sursele din care a apărut întreaga noastră cunoaștere și unde putem studia lumea arhitecturală, sculpturală și artistică în ansamblu pe care o admirăm. Rămășițele care demonstrează perfecțiunea la care au ajuns artele și care atestă diferitele etape de dezvoltare prin care au trecut înainte de a atinge perfecțiunea au fost studiate de mulți savanți și arheologi faimoși. Cu toate acestea, majoritatea acestor scrieri sunt voluminoase și costisitoare și, prin urmare, nu sunt accesibile tuturor.


Această dificultate, în ceea ce privește săpăturile care au avut loc în Grecia, a fost depășită de fostul student al Școlii Franceze de aici, acum profesor în Nancy, domnul Diehl, care a publicat în 1890 o lucrare remarcabilă intitulată "Excursions archeologiques en Grece", care a fost premiată de Academia Franceză și a oferit un mare serviciu celor care vizitează Grecia, deoarece includea un raport concis al diferitelor săpături care au avut loc acolo. În total, zece tratate sunt publicate în aceasta, iar șaptesprezece secole sunt prezentate cu grația franceză, bucurând și învățând cititorul despre Micene, Tiryns, Dodona, Acropola din Atena, Delos, sanctuarul lui Apollo Pythios, Olympia, Eleusis, Epidaurus și Tanagra.


Fără un ghid disponibil în limba noastră pentru cei care vizitează aceste locuri și cu toată lumea fiind nevoită să recurgă la astfel de ghiduri în franceză, engleză și germană, ne-am asumat traducerea și publicarea acestei cărți, care poate servi ca cel mai bun ghid.

Specificații

Tip
Grecia Antică
Limba
Greacă
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
450
Data de publicare
2021
Dimensiuni
17x24 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.