Gemma Semințe Gazon trifoi 1.0kg
Seminte si bulbi

Gemma Semințe Gazon trifoi 1.0kgCodul: 31453672

Varietatea de gazon Nana cu frunze rotunjite și culoare verde închis lucioasă. Nu este pretențioasă în ceea ce privește frecvența udării și nu necesită tăiere. Rezistentă la temperaturi scăzute.

Vezi descrierea completă

Varietatea de gazon Nana cu frunze rotunjite și culoare verde închis lucioasă. Nu este pretențioasă în ceea ce privește frecvența udării și nu necesită tăiere. Rezistentă la temperaturi scăzute. Dichondra este cea mai comună specie de frunze late.

Vezi descrierea completă
44,00
Livrarejoi, 12 sep - lun, 16 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 20+ bucăți

Raport produs

de la 44,00 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Revânzător oficial
    44,00 €

  2. 44,00 €

Descriere

Varietatea de gazon Nana cu frunze rotunjite și culoare verde închis lucioasă. Nu este pretențioasă în ceea ce privește frecvența udării și nu necesită tăiere. Rezistentă la temperaturi scăzute. Dichondra este cea mai comună specie de frunze late.Se adaptează la toate tipurile de sol și acoperă ușor spațiile goale. Poate fi folosită în amestecuri cu alte varietăți de gazon. Creează un gazon strâns, verde, impresionant, cu utilizare în principal decorativă.

Producător

Gemma

Specificații

Cod produs
13123

Specificații

Tip
Semințe
Organic
Nu

Cantitate

Ambalaj
1000 gr

Sezonieritate

Perioada de plantare
N/A

Familie

Iarbă
Trifoi

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.