Trixie Helen Раница за пренасяне на куче / за котка до 10кг Сив Д28xШ40xВ19см. 96226
Чанти за пренасяне на кучета

Trixie Helen Раница за пренасяне на куче / за котка до 10кг Сив Д28xШ40xВ19см. 96226Код: 31380360

Раница за гръб за безопасен и лесен транспорт на кучето или котката ви от фирмата Trixie, в цвят сив. Раницата, както и марсипанът, ви позволява да имате свободни ръце и е подходяща за дейности, които изискват свобода на движенията ви. Препоръчва се за куче с по-голямо тегло, но трябва да бъде запознато с пренасянето, тъй като няма да има никакъв зрителен...
Вижте пълното описание

73,81
Бърза доставкавторник, 24 Septemberако го поръчате в следващите 23 часа и 25 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 69,90 €

Описание

Раница за гръб за безопасен и лесен транспорт на кучето или котката ви от фирмата Trixie, в цвят сив. Раницата, както и марсипанът, ви позволява да имате свободни ръце и е подходяща за дейности, които изискват свобода на движенията ви. Препоръчва се за куче с по-голямо тегло, но трябва да бъде запознато с пренасянето, тъй като няма да има никакъв зрителен контакт с вас. Домашният ви любимец може да извади главата си извън чантата чрез отвори отпред, отгоре и отстрани.

Характеристики:
• Материал: Тъкан
• Дължина: 28см.
• Ширина: 40см.
• Височина: 19см.
• Максимално натоварване: 10 кг.

Твоят домашен любимец трябва винаги да бъде правилно защитен, удобен и да може да се движи сравнително лесно в избраната от вас чанта за пренасяне, която трябва да има добра конструкция и издръжливост, тъй като има риск от ноктите на кучето / котката да се разкъса и да предизвика нещастни случаи. Равно толкова важна е и достатъчната вентилация на вашия малък приятел. Идеално е да предпочетете чанти с мрежа или вентилационни отвори от повече от една страна.

Спецификации

Спецификации

Тип
Раница
Цвят
Сив
Подходящо и за котки
Да
Максимално тегло на товара
10 кг
Размер на кучето
за малки породи (до 10 кг)

Размери

Дължина
28 бр
Ширина
40 бр
Височина
19 бр

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.