Subsonic Batman Junior Геймърски стол Кожена Black / Yellow
Геймърски столове

Subsonic Batman Junior Геймърски стол Кожена Black / YellowКод: 31361626

Проектиран за електронни спортове, столът SUBSONIC GAMING SEAT JUNIOR BATMAN е уникален и висококачествен аксесоар за всички фенове на Батман. Този полиуретанов геймърски стол предлага изключителен...

Вижте пълното описание

Проектиран за електронни спортове, столът SUBSONIC GAMING SEAT JUNIOR BATMAN е уникален и висококачествен аксесоар за всички фенове на Батман. Този полиуретанов геймърски стол предлага изключителен комфорт и множество настройки, идеални за дълги часове онлайн игри и battle royale игри на PC или конзола.

Предотвратява болки в гърба: Ергономичната облегалка...

Вижте пълното описание
335,89
Доставкапон, 07 окт. - пет, 11 окт.
+20,90 €

Избран магазин

Доклад за продукта

от 335,89 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 335,89 €

  2. 283,58 €

Описание

Проектиран за електронни спортове, столът SUBSONIC GAMING SEAT JUNIOR BATMAN е уникален и висококачествен аксесоар за всички фенове на Батман. Този полиуретанов геймърски стол предлага изключителен комфорт и множество настройки, идеални за дълги часове онлайн игри и battle royale игри на PC или конзола.

Предотвратява болки в гърба: Ергономичната облегалка перфектно следва формата на гърба благодарение на подсилването на лумбалното ниво и предпазва от всякакви болки в гърба.

Невероятно удобна и издръжлива седалка: Високоплътната пяна, с дебелина 5 см, е специално проектирана да поддържа подобрена и издръжлива седяща позиция за дългия живот на стола.

Подплатени подлакътници: Полиуретановите (PU) подлакътници са подплатени с пяна за оптимален комфорт и ви позволяват да играете часове наред без да се чувствате уморени.

Здрава структура: Изработен от полиуретан (PU), който е лек и много здрав, геймърският стол е проектиран да бъде устойчив на износване, а механизмът за регулиране на височината "Gas lift" Клас 4 е подобрен за максимална издръжливост при ежедневна употреба.

Висококачествено покритие: Полиуретановото покритие е много лесно за почистване, декорирано с шевове и напълно бродирано лого.

Изключително удобен: Оборудван с 5 PU колела и функция на люлеещ се стол, той ще ви предложи истинска свобода на движение между игрите и работата.

Технически спецификации:

  • Регулируема височина на седалката: 40 - 52 см.
  • Функция на люлеещ се стол с балансова система.
  • 5 издръжливи колела.
  • Поддържа до 120 кг.
  • Високоплътна пяна 5 см.
  • Здраво изкуствено кожено покритие, което е лесно за поддръжка (с обикновена влажна кърпа ще се премахнат повечето ежедневни петна).
  • Размери: Височина на седалката: 40 - 52 см. Дълбочина на седалката: 50 см. Височина на облегалката: 67 см. Ширина на облегалката: 47 см. Ширина: 60 см. Тегло: 12 кг.

Спецификации

Вентилатори

Материал
Кожа
RGB осветление
Не
Цвят
Черно
Максимално тегло на потребителя
120 кг

Регулируеми части

Регулируеми подлакътници
Не
Гейминг столче
Не
Регулиране на наклон
Не

Размери

Височина на седалката (минимална)
40 см
Височина на седалката (максимална)
52 см
Височина на облегалката на седалката
67 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.