Ноктополи

Trixie Soria Кошача драскалка Стълб в Бежов цвят 45x45x80 см. 43551Код: 30991572

Драскало за котки полюси от компанията Trixie, в бежов цвят, за доброто здраве и благополучие на вашия домашен любимец. Стълбът помага на вашата котка да остря ноктите си, предпазвайки мебелите в дома от драскотини и завесите ви от износване. Предимството му е, че е малък по размер и не заема много място в стаята. Повърхностите на са внимателно облицовани...
Вижте пълното описание

64,90
Доставкаср, 30 окт. - вт, 19 ноем.
+62,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 64,90 €

Описание

Драскало за котки полюси от компанията Trixie, в бежов цвят, за доброто здраве и благополучие на вашия домашен любимец. Стълбът помага на вашата котка да остря ноктите си, предпазвайки мебелите в дома от драскотини и завесите ви от износване. Предимството му е, че е малък по размер и не заема много място в стаята. Повърхностите на са внимателно облицовани с меко кадифе за изключително усещане за мекота.
Състои се от сизал 100% естествено въже, което е доста устойчиво на непрекъснати драскотини, докато не наранява животните при използването му.

Характеристики:
• Дължина: 45 см.
• Ширина: 45 см.
• Височина: 80 см.

Спецификации

Детайли за продукта

Цвят
Бежов
Тип
Полюси

Размери

Дължина
45 см
Ширина
45 см
Височина
80 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.