Trixie Soft Snack Flowers Бисквити за Кученца с Агнешко и Пилешко 75gr 31492

Trixie Soft Snack Flowers Бисквити за Кученца с Агнешко и Пилешко 75gr 31492Код: 30967844

Снаксът под формата на бисквита от Trixie може да се предлага между храненията в ежедневието. Това е вкусно хранително допълнение, което осигурява удоволствие от дъвченето и занимание. Това е подходящ снакс за кученца, които се нуждаят от балансирано и здравословно хранене за повече енергия и правилно развитие. Можете да изберете тази храна независимо от...
Вижте пълното описание

  • Главен състав: Агнешко, Пилешко
  • Тегло: 75гр
  • Бройки: 1бр
1,83
Доставкаср, 25 сеп. - пет, 27 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 1,83 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 1,83 €

Описание

Снаксът под формата на бисквита от Trixie може да се предлага между храненията в ежедневието. Това е вкусно хранително допълнение, което осигурява удоволствие от дъвченето и занимание. Това е подходящ снакс за кученца, които се нуждаят от балансирано и здравословно хранене за повече енергия и правилно развитие. Можете да изберете тази храна независимо от породата, тъй като е подходяща за всички размери кучета.

Лакомствата могат да ускорят процеса на обучение на кучето. Следователно, опитайте се да ги давате след упражнения и с последователност във времето. Въпреки това, не прекалявайте, тъй като трябва да представляват 5% от количеството храна, която вашият домашен любимец яде ежедневно. Винаги се уверявайте, че животното има достъп до питейна вода и да се съхранява на хладно и сухо място.

  • Главен състав: Агнешко, Пилешко
  • Тегло: 75гр
  • Бройки: 1бр

Спецификации

Размер
Всички породи
Главен състав
Агнешко, Пилешко
Вид
Бисквити

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.