Работно яке

Result Мъжко Работно Яке Softshell ЧерноКод: 30957135

Работно яке с мека подплата от производителя Result в черно цвят, което предлага защита и комфорт при трудни метеорологични условия. Якето от мека материя е изработено от лек и дишащ материал, като същевременно има вътрешно усилване за студа. То има водоустойчиво покритие с градация на водоустойчивост 8000 милиметра и антиветрена защита, като същевременно...
Вижте пълното описание

Размер:

88,60
Доставкавт, 01 окт. - пон, 07 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 88,60 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 88,60 €

  2. R302X Мъжко Работно Яке Softshell Черно

    Налични размери: ML4XL

    Информация за магазина
    88,60 €

Описание

Работно яке с мека подплата от производителя Result в черно цвят, което предлага защита и комфорт при трудни метеорологични условия. Якето от мека материя е изработено от лек и дишащ материал, като същевременно има вътрешно усилване за студа. То има водоустойчиво покритие с градация на водоустойчивост 8000 милиметра и антиветрена защита, като същевременно е идеален избор при дъжд, сняг и вятър. Градацията на водоустойчивост се измерва от съпротивлението на материята на водното налягане, изразено като височина на стълб от вода в милиметри (изпитване в съответствие със стандарт ISO 811). Колкото по-високо е налягането, толкова по-топло е облеклото и толкова повече е подходящо за зимните месеци.

Характеристики:
• Тегло на материята: 320 гр./кв.м. • Степен на водоустойчивост: 8000 мм.

Спецификации

Номер на продукта
R302X
Цвят
Черно
Рефлективно
Не
Waterproof
Да
Греещо
Не
Ветроустойчиво
Да
Work Gloves
Не
Флис
Не
Софтшел
Да
Худи
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.