Brass Form 45601256 Θερμοστατικό Κιτ Ηλιακού Θερμοσίφωνα
Αξεσουάρ Ηλιακών

Brass Form 45601256 Θερμοστατικό Κιτ Ηλιακού ΘερμοσίφωναΚωδικός: 30723365

Το θερμοστατικό συγκρότημα εκτροπής και ανάμειξης για ηλιακά συστήματα (Solar KIT) για εφαρμογές ζεστού νερού χρήσης παρέχει την παράλληλη σύνδεση ηλιακού θερμοσίφωνα και δεύτερης πηγής θέρμανσης

Δες όλη την περιγραφή

Το θερμοστατικό συγκρότημα εκτροπής και ανάμειξης για ηλιακά συστήματα (Solar KIT) για εφαρμογές ζεστού νερού χρήσης παρέχει την παράλληλη σύνδεση ηλιακού θερμοσίφωνα και δεύτερης πηγής θέρμανσης (επίτοιχος λέβητα αερίου, μπόιλερ, αντλία θερμότητας κ.λ.π.) και αποσκοπεί στη βέλτιστη χρήση της θερμικής ενέργειας από τον ηλιακό και την εξοικονόμηση καυσίμου με

Δες όλη την περιγραφή
174,00
Express παράδοσηΔευτέρα, 23 Σεπτεμβρίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 2 ώρες και 58 λεπτά
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 174,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 45601256 Θερμοστατικό Κιτ Ηλιακού Θερμοσίφωνα

    Προϊόντα καταστήματος
    174,00 €

  2. 194,00 €

  3. 174,00 €

Περιγραφή

Το θερμοστατικό συγκρότημα εκτροπής και ανάμειξης για ηλιακά συστήματα (Solar KIT) για εφαρμογές ζεστού νερού χρήσης παρέχει την παράλληλη σύνδεση ηλιακού θερμοσίφωνα και δεύτερης πηγής θέρμανσης (επίτοιχος λέβητα αερίου, μπόιλερ, αντλία θερμότητας κ.λ.π.) και αποσκοπεί στη βέλτιστη χρήση της θερμικής ενέργειας από τον ηλιακό και την εξοικονόμηση καυσίμου με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Αποτελείται από τη θερμοστατική βαλβίδα εκτροπής και τη ρυθμιζόμενη βαλβίδα ανάμειξης. Η θερμοστατική βαλβίδα εκτροπής, εκτρέπει αυτόματα το νερό από τον ηλιακό προς την κατανάλωση ή την επίτοιχη μονάδα αερίου, ενώ η ρυθμιζόμενη θερμοστατική βαλβίδα ανάμειξης ελέγχει και διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του νερού χρήσης παρέχοντας ασφάλεια προστασία κατά των εγκαυμάτων διακόπτοντας αυτόματα την τροφοδοσία ζεστού νερού σε περίπτωση διακοπής παροχής του κρύου νερού.

Κατασκευαστής

Brass Form

Χαρακτηριστικά

Είδος
Θερμοστατικό Κιτ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.