Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Joc pentru Switch
Jocuri Nintendo Switch

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Joc pentru SwitchCodul: 30605476

Tony Hawk's Pro Skater 1 & 2 Remastered este noua versiune îmbunătățită a celor două jocuri video clasice care te vor uimi, cu suport pentru rezoluție 4K și 60 de cadre pe secundă, pentru a te lăsa...

Vezi descrierea completă

Tony Hawk's Pro Skater 1 & 2 Remastered este noua versiune îmbunătățită a celor două jocuri video clasice care te vor uimi, cu suport pentru rezoluție 4K și 60 de cadre pe secundă, pentru a te lăsa fără cuvinte! În primul rând, include întreaga echipă originală, cu faimosul Tony Hawk, fiecare skater având mișcări speciale proprii și adăugând noi trucuri în...

Vezi descrierea completă
Acest produs nu este disponibil momentan la Skroutz Ultima actualizare: acum 8 zile

Descriere

Tony Hawk's Pro Skater 1 & 2 Remastered este noua versiune îmbunătățită a celor două jocuri video clasice care te vor uimi, cu suport pentru rezoluție 4K și 60 de cadre pe secundă, pentru a te lăsa fără cuvinte! În primul rând, include întreaga echipă originală, cu faimosul Tony Hawk, fiecare skater având mișcări speciale proprii și adăugând noi trucuri în arsenalul lor pentru combo-uri incredibile ca niciodată înainte!

În plus, include toate nivelurile din ambele jocuri, precum Warehouse și The Bullring, care au obiective vechi și noi. Poți juca aceste niveluri singur, local în co-op cu un prieten sau chiar online în modurile multiplayer originale. În cele din urmă, Create-A-Park și Create-A-Skater se întorc cu adăugarea de noi funcționalități, astfel încât ai o mulțime de opțiuni de personalizare la îndemână pentru a-ți crea propriul parc sau skater mai imaginativ și mai ușor ca niciodată!

Specificații

Genul
Skateboarding, Sporturi
Data de lansare
2021
Data de lansare
25/06/2021
Clasificare de vârstă (PEGI)
12
Lansare nouă
Nu
Ediție
Standard
Formatul software
Fizic

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • Achiziție verificată

    Pură nostalgie! Cei care l-au jucat înainte o vor aprecia în mod deosebit.

    Tradus din Greacă ·
    • Gameplay bun?
    • Longevitate
    • Ești mulțumit de modul multiplayer al jocului?
    • Jucător individual
    • Sunet
    • Raport calitate-preț
    • Grafică
    Ai găsit util acest review?

Vizualizări recente