Dewalt Suflantă Mână cu Baterie 2x5Ah cu Reglaj al Volumului
Suflante de frunze

Dewalt Suflantă Mână cu Baterie 2x5Ah cu Reglaj al VolumuluiCodul: 30483340

Suflanta χειρός de la compania Dewalt, cu baterie 18V cu capacitatea de 5Ah. Utilizat pentru curatarea spatiilor exterioare, cum ar fi gradina, drumul, parcarea si terasa, de frunze cazute, resturi de plante sau iarba si alte tipuri de impuritati care pot fi indepartate cu ajutorul aerului datorita accesului facil pe care il ofera in locurile greu...
Vezi descrierea completă

299,90
Livrarevin, 04 oct - joi, 10 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Raport produs

de la 299,90 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Suflantă Mână cu Baterie 2x5Ah cu Reglaj al Volumului

    Produse magazin
    299,90 €

Descriere

Suflanta χειρός de la compania Dewalt, cu baterie 18V cu capacitatea de 5Ah. Utilizat pentru curatarea spatiilor exterioare, cum ar fi gradina, drumul, parcarea si terasa, de frunze cazute, resturi de plante sau iarba si alte tipuri de impuritati care pot fi indepartate cu ajutorul aerului datorita accesului facil pe care il ofera in locurile greu accesibile si colturile. Potrivit pentru uz amator si profesional datorita autonomiei de alimentare. Are posibilitatea de ajustare a intensitatii aerului la niveluri mai scazute, ceea ce il face potrivit si pentru alte activitati, cum ar fi curatarea masinii sau a calculatorului. Poate produce un volum de aer de 680m³/h si o viteza de 145(km/h) pentru a curata suprafete mai mari, indepartand obiectele mai rapid.

Specificații

Specificații

Sursă de alimentare
Baterie
Tip
Mână
Greutate
3,2 kg
cu Roți
Nu
cu Reglare a Intensității
Da
Volumul de furnizare a aerului
680 m³/h
Viteza aerului
145 km/h

Specificații baterie

Număr de baterii
2
Volt
18 V
Mașini de șlefuit
5 Ah

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • dimitrisolymp

    Achiziție verificată

    Această recenzie este despre o variantă a produsului

    Blower robust, ușor de utilizat chiar și pentru mine ca amator. Este destul de ușor, având un tub de 70 cm din care iese aerul comprimat. Datorită tubului, este ușor să direcționezi fluxul de aer acolo unde dorești. Este puternic, iar cu comutatorul poți ajusta intensitatea aerului după cum este necesar. Nu face mult zgomot și este silențios la intensități mici. Viața bateriei este fără probleme.

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?