Hunter Industries MP Rotator 2000 Acoperire cu Unghi Maxim de Aruncare 210° 1buc Black
Duze de irigare

Hunter Industries MP Rotator 2000 Acoperire cu Unghi Maxim de Aruncare 210° 1buc BlackCodul: 30473657

Revoluționarul MP Rotator dispune de un sistem unic de livrare a jeturilor rotative cu traiectorii multiple, care obține rezultate de economisire a apei. În loc să "pulverizeze" pur și simplu apă pe

Vezi descrierea completă

Revoluționarul MP Rotator dispune de un sistem unic de livrare a jeturilor rotative cu traiectorii multiple, care obține rezultate de economisire a apei. În loc să "pulverizeze" pur și simplu apă pe peisaje, MP Rotators livrează mai multe jeturi de apă la un ritm constant. 

Vezi descrierea completă
11,33
Livrare rapidăMâine, 25 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 6 ore și 37 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 15 bucăți

Raport produs

de la 11,33 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. MP Rotator 2000 Acoperire cu Unghi Maxim de Aruncare 210° 1buc Black

    Informații despre magazin
    9,50 €

  2. 11,33 €

  3. 11,00 €

Descriere

Revoluționarul MP Rotator dispune de un sistem unic de livrare a jeturilor rotative cu traiectorii multiple, care obține rezultate de economisire a apei. În loc să "pulverizeze" pur și simplu apă pe peisaje, MP Rotators livrează mai multe jeturi de apă la un ritm constant. Această rată de aplicare mai lentă permite apei să se infiltreze ușor în sol și să realizeze o distribuție uniformă pe suprafața irigată. Această eficiență crescută duce la o utilizare a apei cu 30% mai mică comparativ cu pulverizatoarele tradiționale și reduce semnificativ scurgerile inutile.

MP Rotator poate fi instalat pe orice corp de cap de pulverizare convențional sau adaptor pentru arbuști, transformându-le în aspersoare cu uniformitate ridicată și rată de precipitații scăzută, cu precipitații potrivite la orice arc și orice rază.

Raza de acțiune: 4,0 - 6,7 metri.

Reglabil de la 90° la 210°


Specificații

Specificații

Tip
Duză
Module
Nu
Număr bucăți
1 buc

Lungime de acoperire

Raza de acoperire maximă
6,1 m

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.