Με τον Ανδρέα στην Ευρώπη
Cărți politice

Με τον Ανδρέα στην Ευρώπη Codul: 302688

Adevărata cunoaștere a lui Papandreou a început după ce m-a numit ministru adjunct al guvernului în 1982 și a luat amploare mai ales datorită călătoriilor pe care le-am făcut împreună, unde inevitabil...

Vezi descrierea completă

Adevărata cunoaștere a lui Papandreou a început după ce m-a numit ministru adjunct al guvernului în 1982 și a luat amploare mai ales datorită călătoriilor pe care le-am făcut împreună, unde inevitabil am schimbat opinii și am avut discuții pe care foarte puțini dintre colaboratorii săi au avut ocazia să le aibă cu el. Cred în primul rând că puțini au avut...

Vezi descrierea completă
  • Autor: Θεόδωρος Πάγκαλος
  • Editor: Patakis
  • Μορφή: Copertă moale
  • Έτος έκδοσης: 2010
  • Αριθμός σελίδων: 176
  • Κωδικός ISBN-13: 9789601639840
  • Διαστάσεις: 21×14
5,45
Livrare rapidăMâine, 31 IulieDacă îl comanzi în următoarele 14 ore și 42 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Stoc 1 bucăți

de la 4,22 €

Descriere

Adevărata cunoaștere a lui Papandreou a început după ce m-a numit ministru adjunct al guvernului în 1982 și a luat amploare mai ales datorită călătoriilor pe care le-am făcut împreună, unde inevitabil am schimbat opinii și am avut discuții pe care foarte puțini dintre colaboratorii săi au avut ocazia să le aibă cu el. Cred în primul rând că puțini au avut ocazia să-l audă vorbind despre toate subiectele în afara cercului său apropiat, care, desigur, știu lucruri despre viața sa privată mult mai mult decât oricine altcineva ar putea ști, dar aceste lucruri în cele din urmă nu cred că ar trebui să ne intereseze.

Spațiul pe care vom încerca să-l aducem la viață prin aceste pagini este totul legat de Papandreou ca un mare lider al unei țări care se lupta să se integreze pe calea unificării europene. Unele dintre lucrurile pe care le-am discutat sau făcut împreună, care se află în acel spațiu intermediar între politica publică și viața pur personală, cred că dezvăluie modul în care acest mare om gândea și decidea. În același timp, mereu în legătură cu acțiunea lui Papandreou și apariția Greciei în locurile în care s-a deplasat cu mine, vom întâlni și alți mari politicieni europeni și câțiva mai mici.

Perioada care ne preocupă este decisivă pentru aderarea Greciei la familia europeană și pentru existența edificiului european. Nu intenționez să fac o lucrare istorică. Marea parte a ceea ce voi scrie aici, mulți dintre prietenii mei m-au auzit povestind. Dacă astăzi simt nevoia să le înregistrez, este pentru că m-au încurajat de fiecare dată să o fac, astfel încât să nu se piardă, nu atât de mult pentru că propria mea experiență personală a fost de mare importanță, ci pentru că se referă la acest mare politician și la această mare călătorie a Greciei către Europa.

Th. P.

Specificații

Formular
Copertă moale
Număr de pagini
176
Data de publicare
2010
Dimensiuni
21x14 cm

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile