Eurotec Ostomate Stoma Paste 60gr
Διάφορα Φαρμακευτικά

Eurotec Ostomate Stoma Paste 60grΚωδικός: 30231286

Ostomate stoma paste κολλητική πάστα για στομίες. Αποτρέπει τη διαρροή, γεμίζοντας πτυχώσεις και ανώμαλο δέρμα γύρω από το στόμα ή το συρίγγιο. Απαλή, υψηλής ποιότητας υποαλλεργική πάστα. Απλή στη...

Δες όλη την περιγραφή

Ostomate stoma paste κολλητική πάστα για στομίες. Αποτρέπει τη διαρροή, γεμίζοντας πτυχώσεις και ανώμαλο δέρμα γύρω από το στόμα ή το συρίγγιο. Απαλή, υψηλής ποιότητας υποαλλεργική πάστα. Απλή στη χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους τύπους στομίων. Περιέχει λιγότερο αλκοόλη.

Στην κολοστομία οι κενώσεις είναι συνήθως στέρεες (σχηματισμένα κόπρανα)...

Δες όλη την περιγραφή
15,60
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 19 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 15,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 15,60 €

  2. 15,00 €

Περιγραφή

Ostomate stoma paste κολλητική πάστα για στομίες. Αποτρέπει τη διαρροή, γεμίζοντας πτυχώσεις και ανώμαλο δέρμα γύρω από το στόμα ή το συρίγγιο. Απαλή, υψηλής ποιότητας υποαλλεργική πάστα. Απλή στη χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους τύπους στομίων. Περιέχει λιγότερο αλκοόλη.

Στην κολοστομία οι κενώσεις είναι συνήθως στέρεες (σχηματισμένα κόπρανα) και έτσι χρησιμοποιείται κλειστός σάκος. Ο σάκος αντικαθίσταται με έναν νέο σάκο δυο φορές την ημέρα ή όπως έχει υποδειχθεί από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Η ποσότητα των κενώσεων εξαρτάται από το σημείο στο οποίο έχει γίνει η στομία. Αν οι κενώσεις είναι υδαρείς (και συνεπώς αυξημένης ποσότητας) πολλοί κολοστομικοί επιλέγουν ανοικτό σάκο ώστε να μπορούν να τον αδειάσουν.

Συστήματα συλλογής

  • Οι αυτοκόλλητοι σάκοι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς καθώς είναι διακριτικοί, ελαφριοί και εύκολοι στην χρήση. Σάκος συλλογής και κολλητικό τμήμα αποτελούν ένα ενιαίο σύστημα. Οι σάκοι τοποθετούνται γύρω από το στόμιο με τη βοήθεια του κολλητικού υλικού/τμήματος.
  • Στο σύστημα 2 τεμαχίων ο σάκος συλλογής και το κολλητικό τμήμα (ή βάση) αποτελούν δυο ξεχωριστά τμήματα. Η βάση εφαρμόζει γύρω από το στόμιο και στη συνέχεια ο σάκος εφαρμόζει πάνω στην βάση.

Οι σάκοι μπορεί να είναι διαφανείς ή αδιαφανείς και διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη/σχήματα και διαμετρήματα κολλητικού και χωρητικότητας. Υπάρχουν επίσης επιλογές για το είδος του κολλητικού. Αξίζει επομένως να πειραματιστείτε και να βρείτε αυτό που σας βολεύει και ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα σας και στον τρόπο ζωής σας.

Διατροφή και στομία

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες τροποποιήσεις στη διατροφή σας ανάλογα με τον τύπο της χειρουργικής στομίας. Τα άτομα με χειρουργική επέμβαση κολοστομίας και ειλεοστομίας θα πρέπει να επιστρέψουν στην κανονική τους διατροφή μετά από μια περίοδο προσαρμογής. Εισαγάγετε τα τρόφιμα στη διατροφή σας λίγα λίγα κάθε φορά και παρακολουθήστε την επίδραση κάθε τροφής ξεχωριστά στη λειτουργία της στομίας. Μασήστε το φαγητό σας καλά και πίνετε πολλά υγρά. Ορισμένες λιγότερο εύπεπτες ή μεγάλες χονδροειδείς τροφές είναι πιθανότερο να δημιουργήσουν προβλήματα εμπλοκής (όπως καλαμπόκι, καρύδα, μανιτάρια, ξηροί καρποί, ωμά φρούτα και λαχανικά).

Χαρακτηριστικά

Γενικά

με Βάλσαμο
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
60 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.