Ο Δρόμος του Τσαγιού Verde Ceai Μυρωμένος Θάμνος 100gr 1buc
Ceai

Ο Δρόμος του Τσαγιού Verde Ceai Μυρωμένος Θάμνος 100gr 1buc Codul: 29973058

Ceaiul verde al companiei O Dromos tou Tsagiou este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante care contribuie la combaterea radicalilor liberi de oxigen. Are mai puțină cafeină decât un ceai negru și este preparat din frunzele unui arbust numit Camellia sinensis. Trebuie să fie depozitat într-un loc răcoros și întunecat, departe de lumină și alte...
Vezi descrierea completă

5,40
Livrare rapidăMâine, 31 IulieDacă îl comanzi în următoarele 19 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Vândut de

Stoc 4 bucăți

de la 5,40 €

Descriere

Ceaiul verde al companiei O Dromos tou Tsagiou este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante care contribuie la combaterea radicalilor liberi de oxigen. Are mai puțină cafeină decât un ceai negru și este preparat din frunzele unui arbust numit Camellia sinensis. Trebuie să fie depozitat într-un loc răcoros și întunecat, departe de lumină și alte tipuri de ceai cu miros puternic.
În procesul de preparare, trebuie să aveți grijă de temperatura apei, deoarece apa fiartă este dăunătoare catehinelor (substanțe valoroase ale ceaiului). Temperatura ideală a apei este de până la 80 de grade. Apoi, turnați apa peste ceai și lăsați-l timp de 3 minute înainte de a-l bea. Desigur, timpul de preparare poate fi mai scurt, în funcție de gusturile și preferințele dumneavoastră.

Specificații

Specificații

Ceai
Verde
Cantitate
100 gr
Bucăți
1 buc

Preferințe alimentare

Produs organic
Nu

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile