Inventor Corona Plus Инверторен климатик 9000 BTU A+++ - А+++/A++ - А++ с йонизатор и WiFi
Климатици

Inventor Corona Plus Инверторен климатик 9000 BTU A+++ - А+++/A++ - А++ с йонизатор и WiFi Код: 29839761

Основни характеристики:

  • 9000 BTU
  • Клас на енергийна ефективност: A+++/A++
  • Wi-Fi
  • Йонизатор

Инверторният климатик Inventor има мощност от 9000 BTU и е подходящ за помещения с площ от 9м² до 13м²

Вижте пълното описание
Продуктът не е наличен за доставка извън Гърция.

от 658,90 €

Описание

Серията Corona на климатиците прави всичко възможно, за да гарантира максимална икономия в енергията и функционалните разходи, като в същото време предлага отлична производителност. Услугата Hotel Menu определено допринася за това, тъй като предотвратява работа при екстремни температури, спестявайки до 70% от функционалните разходи, заедно с класа на енергийна ефективност A+++, който гарантира постигането на идеални условия и обща ефективност. В същото време, дистанционното управление на климатика чрез функцията Wi-Fi не само спестява енергия, но предлага и усещането за комфорт, тъй като можете да контролирате функциите на устройството от всяко място, чрез смартфон или таблет. Серията Corona на климатиците също така се грижи да осигури най-свежата и приятна атмосфера, която можете да си представите на вашето място, без алергени, прах и бактерии, благодарение на интегрирания йонизатор и HEPA стерилизиращия филтър, които ви позволяват да се наслаждавате на дейностите си на истински чисто място!

Енергиен клас

Технологичното превъзходство на серията Corona гарантира отлични представяния с най-ниски оперативни разходи. Възползвайте се от най-високия енергиен клас на климатиците Inventor и създайте перфектната атмосфера точно както си мечтаете. В същото време спестете пари, като се грижите и за енергийния отпечатък, като изберете климатик с по-нисък разход на енергия.

Wi-Fi стандарт

Управлявайте лесно климата си откъдето и да сте, с помощта на вашия смартфон или таблет. Безплатно изтеглете приложението Invmate II от Google Play & App Store и постигнете оптимални температурни условия с голяма икономия на енергия.

Ионизатор

Ионизаторът гарантира по естествен и ефективен начин премахването на вредни плаващи частици, като герми, бактерии, вируси, дим, прах, миризми и други, и предлага изключително чист въздух, който вдъхва усещане за свежест и ви освобождава от нежеланите последици от лошо качество на въздуха в помещението.

Инверторни климатици

Инверторните климатици Inventor представят иновативното управление на климатичната единица "HOTEL MENU". HOTEL MENU е набор от функции, специално проектирани, за да помогнат за по-добро и по-икономично функциониране на климатиците, инсталирани в хотелски помещения.

HEPA Стерилизационен Филтър

Премахва дори най-малкото количество прах от въздуха. Това елиминира бактериите, намалява възможността от алергии и заболявания, осигурява здравословен чист въздух.

Троен филтър с тройно действие

Троен филтър с витамин C, сребърни йони и студен катализатор защитава кожата ви и подобрява въздуха

4-посочно разпределение на въздуха

Обновеният дизайн разпределя въздуха равномерно във всички посоки. Движението на щорите не е само хоризонтално, но и вертикално, насочвайки въздуха дори към най-трудните части на стаята.

Самоочистващи

Намалява нежеланата влага във вътрешното устройство по време на охлаждаща работа

Златна защита

Защитете вашия климатик и удължете неговия живот благодарение на напредналото златно хидрофилно покритие на кондензатора на външното устройство. Неговата антикорозионна съставка повишава устойчивостта на въздуха на сол, дъжд и други корозивни елементи, подобрявайки работата на вашия климатик и предотвратявайки размножаването и разпространението на бактерии в пространството. Благодарение на този специален елемент, процесът на размразяване се ускорява, като същевременно се осигурява здравословна и комфортна среда.

Тиха операция

Вътрешното устройство е проектирано да осигури висока производителност с ниско ниво на шум, така че можете да се насладите на отлични температурни условия и пълна тишина.

Възможност за компенсиране на температурата

Температурата, усещана от сензора на вътрешното устройство, може да се различава от реалната температура на стаята ни поради високата позиция на устройството. С тази функция ние намаляваме разликата и постигаме най-добрите условия в пространството.

Охлаждаща функция при ниски температури

Софистицираният дизайн на климатика осигурява ефективна и ефективна охлаждаща работа в области, където се изискват специални условия, дори при -15°C.

Функция "Следвай ме"

На дистанционното управление е монтиран интелигентен сензор. Когато е активирана функцията Follow Me, устройството регулира температурата на стаята, в която се намира безжичният контролер, предлагайки идеални условия там, където ги желаете.

Отопление на 8°C

Избегнете потенциални временни бедствия в незагрявани пространства през зимата по най-икономичния начин. Активирайте функцията 8°C и климатикът ще загрее помещението според нуждите му, поддържайки температурата постоянна на 8°C. Защитете предметите във вашето пространство и гарантирайте ниска консумация с максимални енергийни спестявания през зимния сезон.

Енергийна ефективност

Климатикът принадлежи към енергиен клас A+++, за охлаждане и енергиен клас A++ за отопление (средна зона). Енергийният клас се измерва на седемстепенна цветна скала от A+++ до D, като клас A+++ е най-ефективният, докато клас D, от друга страна, е най-малко ефективният.

Освен това, има и показателите SEER и SCOP, които по-реалистично отразяват фактическата енергийна ефективност на климатиците.

  • SEER (Сезонен коефициент на енергийна ефективност) е представителен за целия сезон на охлаждане. Той се определя като съотношение между годишното охлаждане, необходимо за годишната консумация на електроенергия (годишната консумация на охлаждане се базира на 350 часа работа). Показателен за климатик от клас A и по-висок, индексът SEER е от 5.10w/w и по-горе.
  • SCOP (Сезонен коефициент на ефективност при отопление) е представителен за целия сезон на отопление. Той се определя като съотношение между годишното отопление, необходимо за годишната консумация на електроенергия (годишната консумация на отопление се базира на 1400 часа работа). Показателен за климатик от клас A и по-висок, индексът SCOP е от 3.40w/w и по-горе.

Производител

Inventor

Спецификации

Ръководства за продукти

Потребителско ръководство
Ръководство за инсталиране
Номер на продукта
CRPVI32-09WFI/CRPVO32-09

Енергийна ефективност

Мощност на охлаждане
8939 BTU
Мощност на отопление
9997 BTU

Характеристики и функции

WiFi
Да
Ионизатор
Да
Филтри за въздух
Да
Екологична охладителна течност (R32)
Да
Цвят
Бял

Клас на енергийна ефективност

Охлаждане
A+++ - А+++
Отопление (средна зона)
A++ - А++
Сезонна енергийна ефективност за охлаждане (SEER)
8,8 W/W
Коефициент на сезонна енергийна ефективност за отопление (SCOP)
4,6 W/W
Разход на охлаждане
103 kWh/y
Разход на отопление
730 kWh/y

Мощност на шума

Вътрешна единица
53 дБ
Външно устройство
59 дБ

Натурални размери

Дължина на вътрешното устройство
80,5 см
Височина на вътрешното устройство
30,2 см
Дълбочина на вътрешното устройство
19,3 см
Дължина на външното устройство
76,5 см
Височина на външното устройство
55,5 см
Дълбочина на външното устройство
30,3 см

Комерсиална гаранция

Гаранция на производителя
10 години в компресора

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Отзиви снимки

Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
+2Изображения

Ревюта от наши членове

  • Mike_Androulakakis
    3
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Общо казано, представянето на машината е добро. Въпреки това, климатикът е доста шумен.

    Обслужването на производителя е много приятно и ми предостави решение.

    Въпреки това, за същите пари бих избрал японска технология.

    Преведено от Гръцки ·
    • Отоплителна ефективност
    • Охладителна ефективност
    • Консумация
    • Умерен шум
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    Не съм го използвал за отопление, така че нямам мнение. Използвах го за охлаждане тази година и работи много добре, особено сега с топлолната вълна. Настроих го на 25 градуса и веднага издухва студен въздух и добре охлажда стаята. Също така го свързах към Wi-Fi, което беше лесно. Що се отнася до шума, за който видях, че някои хора споменават, лично за мен не прави никакъв шум, само когато го отворя и решетката се върти, което е нормално. Що се отнася до консумацията на енергия, ще се върна по този въпрос.

    Преведено от Гръцки ·
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Охладителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • panos_dendrinos5463
    1
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    Инсталирах три устройства с мощност 12 000 BTU и едно с мощност 9 000 BTU CORONA PLUS. Всички те правят шум във вътрешното устройство поради разширяването и свиването на пластмасите. Трябва да се чува "трясък... трясък..." и е трудно да заспя. Ще се свържа с дилърската фирма и ще видя какво може да се направи.

    Преведено от Гръцки ·
    • Охладителна ефективност
    • Отоплителна ефективност
    • Шумни
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Elena_Elen6329
    1
    {positives} от 11 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    Купих Corona 12, преди да го спрат и да издадат плюс версията (очевидно имаха проблеми с предишната и я спряха). Освен шума, най-голямата проблема е с отоплението - нулева ефективност с топла въздух. Говорих с компанията и те ми дадоха извинения за посещение. Казаха ми, че ако не намерят проблем, ще ми вземат пари за посещението. Лично аз съжалявам, че го купих и не ми хареса поведението на компанията. Мисля, че трябваше да го видят поне веднъж, преди да искат пари...

    Преведено от Гръцки ·
    • Охладителна ефективност
    • Шумни
    • Отоплителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • nikos087
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Бяха инсталирани два климатика с мощност 9000 btu в спалните и техният отоплителен капацитет е впечатляващ. Охлаждането все още не съм го опитвал. Единственото нещо, което ме притеснява, е че въпреки че климатиците са идентични, както вътрешните, така и външните им блокове имат различни контролери, както е показано на снимките. Приложението на изобретателя работи добре без прекъсвания, въпреки че единият блок е относително далеч от рутера. Леките шумове, споменати от други потребители, са в нормалния обхват по време на първата минута на работа, докато блокът достигне желаната температура. След това не се чува нищо. Външният блок също е много тих. Той е под 59db, както твърди производителят, дори без анти-вибрационни основи.

    Преведено от Гръцки ·
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Отоплителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    • Консумация
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • tvmania
    4
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    Дневна стая 24 кв.м. Година 2022. Лесен монтаж. Не работи през суровата зима. Има шум, но е поносим. Няма скърцане. Добра производителност. Полезно е, че изключва светлината от дистанционното управление. Настроена на 23 градуса и също помага на съседната малка спалня. Лесно управление.

    Преведено от Гръцки ·
    • Отоплителна ефективност
    • Охладителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    • Умерен шум
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • argiris_stavropoulos
    4
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    Много добро общо впечатление, но аз съм един от нещастните, които го сложиха в стаята на бебето. Не го включвам, когато те спят, защото може да ги събуди. След като се свързах с компанията, техник дойде и направи някои промени на вътрешното устройство и сега е много по-добре

    Преведено от Гръцки ·
    • Умерен шум
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • george_64
    4
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    Давам му четири звезди за шумовете, които прави. Климатикът беше инсталиран на 22 септември.
    На 29 декември имаше много шумове във вътрешното устройство (разширение-съкращение), след като се оплаках на фирмата, те дойдоха и смениха съда, но видях минимално подобрение, каква срамота.
    Освен това, машината работи перфектно.
    Преди 20 дни инсталирах и комфорт 12 в жилищна стая с площ от 40 квадратни метра с добра изолация, съм много доволен, отлични впечатления!! Бях се притеснявал дали ще покрие пространството, но всъщност го покрива много добре

    Преведено от Гръцки ·
    • Отоплителна ефективност
    • Охладителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    • Шумни
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • jiatropoulis
    1
    {positives} от 13 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    Купихме 2 броя с диаметър 12 инча и 1 брой с диаметър 24 инча от същата серия (Corona Plus). Проблемът с напукването е сериозен. Независимо от студено или горещо време, може да се чуят досадни звуци от напукване. И не само по време на работа, но дори когато го изключите, те продължават около половин час, докато пластмасовите части се върнат на стайна температура. Сега, когато стана по-студено и включихме отоплителя, забелязахме, че 24-инчовият, който е поставен над радиатор, прави трептящи звуци поради топлината, която се издига от радиатора. Ясно е, че не става въпрос за поставяне, а ясно е, че става въпрос за качество на пластмасата. Поради факта, че вече мнозинството от хората, които го закупиха, докладват за това, компанията трябва да предприеме нещо по въпроса.

    Преведено от Гръцки ·
    • Отоплителна ефективност
    • Охладителна ефективност
    • Шумни
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • charilaos_techie
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Купих 3 броя с мощност 9000 BTU. В режим на отопление е наистина мощен. При външна температура от 8°C, настройката на климатика на 21°C е повече от достатъчна. Наистина не може да се справи с настройка на 25°C. Консумацията е около 0,3-0,4 kWh, измерена с Tapo P110. Мисля, че може да се настрои и на 20°C. Може да се чуят някои шумове, но нищо твърде ужасно или необичайно за климатик и само за няколко минути в началото. Wi-Fi-то работи добре, но понякога не се свързва добре с рутера и ако сте го настроили да се изключва в определено време, може да не се изключи и да продължи да работи. Също така, не успях да го свържа с близкия удължител, каквото и да направя. Само директно с рутера.

    Актуализация за лятото. В режим на охлаждане е много тих и няма звуци на разширяване или свиване изобщо, нито в началото, нито по време на работа.

    Преведено от Гръцки ·
    • Отоплителна ефективност
    • Охладителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    • Умерен шум
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Michalis_80
    5
    {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    Всичко е добре с климатика, но тези скърцания, които прави, са нервиращи. Изглежда, че качеството не е особено добро, когато става въпрос за пластмасите, и затова вероятно скърца толкова много.
    Късметлия съм, че го имам в офиса, защото не е подходящ за спалня.
    Удовлетворен съм от покупката в план на функционалността и удобството, но недостатъкът е шумът.

    Актуализация 21/12/22: Техник от Inventor дойде на мястото, видя го, направи своите трикове (заедно с промяна във вътрешното устройство) и го оправи. Няма повече досадни скърцания! Невероятна поддръжка и услуга от Inventor. Те спечелиха клиент.
    Променям оценката на 5 звезди.

    Преведено от Гръцки ·
    • Отоплителна ефективност
    • Охладителна ефективност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • blackeagle04
    5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    Наистина прави някои трептящи шумове (когато е горещо) в началото, както е логично поради разширяването! (Чул съм го и в много други) След 5 минути спират и лично аз вече не забелязвам климатика! Бързо се загрява и има по-приятна топлина в сравнение с други климатици! Имам го в хола на студентския ми дом и след като го загрея, отварям вратата за стаята, която той успява да загрее задоволително! Няма да пиша нищо за студа, тъй като го смятам за много по-лесно и дори малки и евтини климатици се справят с това!

    Преведено от Гръцки ·
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Отоплителна ефективност
    • Охладителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • katiasim2
    1
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    То визжи невероятно. Го имахме в спалнята и той би ни будил!
    Към щастие, го замениха с друг модел, защото не можехме да го понасяме, не го включвахме заради тази причина

    Преведено от Гръцки ·
    • Отоплителна ефективност
    • Охладителна ефективност
    • Шумни
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Dekimu
    2
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    Покупка на 10/01/2022 г. Много добър при охлаждане и отопление, а връзката с wifi е много лесна. За съжаление, потвърждавам и проблема с пукането на пластмасата. Те идват от Inventor, слагат някакви силиконови пасти, но все още пукат доста. Той е поставен в спалнята и е досаден по време на сън. Очаквам замяна от Inventor, ще се върна с допълнителна информация за напредъка на замяната.

    Актуализация: Най-накрая, замяна от Inventor и дори с по-скъп модел. Късметлия, всичко е добре! И тук се проявява стойността на официалната гаранция и правилното обслужване.

    Преведено от Гръцки ·
    • Отоплителна ефективност
    • Охладителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    • Шумни
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • An_Per
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    Имам го инсталирано в къщата си в Евия, на егейската страна, от една година. Моите заключения относно неговата работа в горещи летни и студени зимни условия са много положителни. Що се отнася до негативите, бих споменал леките вибрации, които произвежда (подобни на звук на слабо трептене), което, късметливо, продължава само 5 до 10 минути след включването на устройството, след което работи почти безшумно. Друго необичайно нещо, което забелязвам, е че въздухът, изхвърлян в стаята от вътрешното устройство, понякога има някои минимални колебания в потока, което звучи като леко шумене на въздуха в ухото. В по-стар модел на същата компания (пасион еко) бях забелязал същото явление, което обаче беше коригирано чрез отстраняване и почистване на филтрите, нещо, което все още не съм успял да направя с корона плюс.

    Преведено от Гръцки ·
    • Охладителна ефективност
    • Отоплителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    • Умерен шум
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Angeliki_Koutsiargioti
    5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    Инсталирах климатикът в коридора на горния етаж със стълбище, водещо към 3 спални и баня, общо 50 квадратни метра, и лесно ги охлажда за един час. Разбира се, къщата е нова и правилно изолирана.

    Преведено от Гръцки ·
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Охладителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • zaneta.tsaneva
    5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    12 000 BTU в стая от 18 кв. м. Много мощен, тих, постоянно го задавам на 26 градуса на ниска настройка и перфектно покрива пространството. Оставям вратата отворена в Атина и адекватно охлажда дори спалнята. Струва си парите. Няма скърцане. Инсталацията също играе голяма роля, ако се извърши правилно.

    Преведено от Гръцки ·
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Охладителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • G1978
    4
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    След много изследвания закупих 12 000 BTU климатик за моята всекидневна-трапезария, която е около 40 квадратни метра, на осмия етаж, където слънцето я ударя директно. Сградата е построена през 2007 година, така че има алуминиева дограма с двойно стъкло, но стените нямат перфектна изолация. Обикновено за 40 квадратни метра трябваше да закупя модела с 18 000 BTU, но въпреки това работи отлично за охлаждане, тъй като охлажда пространството почти мигновено без много шум. За отопление не е толкова ефективен, но в инструкциите се споменава, че при ниски температури се изисква допълнителен източник на отопление. Като цяло съм доволен и не съжалявам, че рискувах да закупя модела с 12 000 BTU вместо този с 18 000 BTU.

    Преведено от Гръцки ·
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Охладителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    • Отоплителна ефективност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Danai_Nousi
    5
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    Много съм доволен, закупих си 12-инчовия за дневната стая и 9-инчовия за спалнята, изключително ефективен при охлаждане (още не съм го изпробвал за отопление), тихо работи при ниска интензивност на вентилатора, приятна атмосфера при 26 градуса (при по-ниски температури става още по-студено). Струва си парите!

    Преведено от Гръцки ·
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Отоплителна ефективност
    • Охладителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • spocky
    2
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Този конкретен модел (9000 btu) има проблем с пластмасите си. Шумът, който прави, е нещо, което никога не съм виждал в климатик преди. За съжаление, купих три от тях и съжалявам за това... По отношение на енергийната ефективност, виждал съм по-добри, тъй като не намалява под 200 вата в режим на поддръжка. Техниците от производителя дойдоха и нанесоха известната силиконова смазка, но не виждам никаква промяна, шумът продължава.
    Друго неудобство е, че има значително отместване на температурата, така че ако я настроите на 26 градуса, започва да охлажда на реална температура от 24 градуса.
    Общо казано, изисква експериментиране с функцията "следвай ме".
    Единственото добро нещо, което открих, е Wi-Fi приложението, което е наистина полезно.

    Преведено от Гръцки ·
    • Отоплителна ефективност
    • Охладителна ефективност
    • Шумни
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • APO_WING_CHUN
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Първи път купувам и не съжалявам. Първо, консумацията е минимална. Всяка вечер от началото на юни до края на лятото. Общо взето, е тих. Има някои минимални шумове при внезапни падания на температурата, но това е оправдано. Много добър избор

    Преведено от Гръцки ·
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Отоплителна ефективност
    • Охладителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Panagiota_Gr
    3
    {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    Лично аз трябва да кажа, че не го намирам тих. Инсталирах един с размер 9 инча в спалнята и един с размер 12 инча в хола. Шкърцането, за което някои хора споменават, е факт и той го прави наистина за няколко минути, което е неприемливо за компанията, когато предишните им модели са наистина почти безшумни. Освен това и двете направят странен звук на по-ниските настройки, сякаш се борят и въздухът излиза внезапно, правейки шум на издухване. За съжаление, те не отговарят на моите очаквания и не са евтини

    Преведено от Гръцки ·
    • Охладителна ефективност
    • Умерен шум
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • manospaz
    5
    {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    След много търсене, закупих този конкретен климатик с размер 12 за пространство от 24 кв.м на цена от 570 евро. В режим на охлаждане, той е A+++ с SEER от 8,5 (при 10 се смята за отлично в отношение на съотношението между производителност и консумация) и консумация от 144 кВтч/година (за охлаждане). Машината работи перфектно в режим на охлаждане, не съм пробвал режима на отопление (имам автономен природен газ), както вътрешното, така и външното устройство са напълно безшумни, пластмасовите части не правят никакъв шум до момента, имам я в автоматичен режим и се струва, че дори не работи. Wi-Fi-то е много лесно за употреба и реагира мигновено, разполага с няколко допълнителни функции, изглежда хубаво и мисля, че си заслужава парите.

    Преведено от Гръцки ·
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Охладителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • stam.15
    5
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    Използвам го вече около две седмици за охлаждане. Той успешно охлажда пространство от около 35-40 квадратни метра, въпреки странната си конфигурация. Мобилното приложение е много лесно и удобно за използване (аз го управлявам само оттам). Все още нямам мнение за отоплението, тъй като външната температура е все още 30 градуса по Целзий. Ще предоставя актуализация, за да видя как се представя в отношение на отоплението. Ох, пластмасата изглежда малко нискокачествена. В момента е тих, но ще видим как ще се справи с времето

    Преведено от Гръцки ·
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Охладителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • zlucky88
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    Много добър продукт, все още не съм го опитал в режим на охлаждане, защото го закупих наскоро, но климатикът изглежда страхотен в режим на отопление. Работи изумително на втория етаж на планинска стая, 20 квадратни метра, изключва се след половин час на 24 градуса и след това поддържа температурата. Тих е, особено когато го поставите в режим на сън. Не мога да намеря нищо негативно да кажа за него, може би само пластмасата прави малко шум при отопление, но това е разумно и не пречи никак. 10-годишната гаранция, плюс 3 допълнителни години вътре, ви дава увереност, а цената беше точно правилна. Много доволен, вероятно ще продължа с покупката на модела с 9,000 BTU за спалнята.

    Преведено от Гръцки ·
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Отоплителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • spyrosgiannopoulos
    1
    {positives} от 13 члена намериха това ревю за полезно

    За съжаление, го закупих заедно с още две 12 000 BTU уреда. Общо 3 климатика. Производителността е много добра, но шумът от вибрациите по време на отопление е просто неприемлив. Буквално те буди от съня. В зачет на компанията, техник дойде почти веднага и нанесе малко силиконова паста и нещо друго, но почти нямаше ефект. Чакам те да дойдат отново и ще обновя.

    Връщам се след известно време... силиконът не сработи... замениха ги с други модели... и същият проблем възникна. Чудя се как ги имат другите в спалните си. Върнах ги и получих парите си обратно и ги замених с друг производител, където разликата е просто огромна. Напълно безшумен. Като съвет, търсете компании, които ги произвеждат сами и не просто ги купуват от Китай и поставят своя лого на тях. Има много такива компании.

    Преведено от Гръцки ·
    • Отоплителна ефективност
    • Охладителна ефективност
    • Шумни
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Jimkap
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за охлаждаща мощност: 12000 BTU

    В сравнение със стара 12-годишна Delonghi, тази е напълно безшумна и много по-ефективна. Най-добрата част е ниската консумация на електроенергия.

    Преведено от Гръцки ·
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Отоплителна ефективност
    • Охладителна ефективност
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории