MGA Entertainment OMG Remix Plane Set de păpuși L.O.L Surprise
Păpuși

MGA Entertainment OMG Remix Plane Set de păpuși L.O.L SurpriseCodul: 29747746

Călătorește cu stil cu avionul L.O.L Surprise OMG Remix! Această jucărie 4-în-1 este un avion, mașină, studio de înregistrare și cabină de mixaj.

Vezi descrierea completă
51,08
Livrarejoi, 03 oct - lun, 07 oct
+53,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 3 bucăți

Raport produs

de la 49,99 €

Descriere

Descoperă 50 de surprize diferite, cum ar fi lumini și sunete, un cărucior de mâncare cu farfurii și cești, valize rulante, centuri de siguranță și multe altele!

Trage secțiunea scaunului și se transformă într-o mașină pentru a merge la concert. Deconectează și întoarce avionul pe lateral pentru a crea un studio de înregistrări și o cabină de mixare muzicală, unde păpușile L.O.L Surprise pot lucra la ultimul lor remix.

Avionul include scaune pentru 4 păpuși plus un scaun pentru pilot. Scaunele din față se rotesc, astfel încât păpușile pot „discuta” și se pot bucura de timpul lor liber în timpul zborului. Când este timpul să doarmă, scaunele se rabatează pentru ca păpușile L.O.L Surprise să se poată odihni!

Inclus: 2 perne pentru gât, 2 măști de somn, 2 microfoane, 2 căști, 2 pături, accesorii, tabletă, bilet, pașaport și multe altele! Lungimea avionului este de 67 cm.


Specificații

Cod produs
571339
Tip
Set
Serii
L.O.L Surprise
de Colectie
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 1
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review