MSI GeForce RTX 3080 10ГБ GDDR6X Гейминг Z Trio LHR Карта Графики
Графични карти

MSI GeForce RTX 3080 10ГБ GDDR6X Гейминг Z Trio LHR Карта Графики Код: 29747207

Основни характеристики:

  • Интерфейс: PCI Express x16 4.0
  • Максимална резолюция: 7680x4320 пиксела
  • LHR
  • RGB осветление
  • Въздушно охлаждане
  • Минимална мощност на захранването: 750 W
  • Захранващи конектори: 3x 8-пинови
Вижте пълното описание
1.162,00
Доставкаср, 28 авг. - вт, 17 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Продава:

от 1.162,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. GeForce RTX 3080 10ГБ GDDR6X Гейминг Z Trio LHR Карта Графики (V389-203R)

    Продукти на магазина
    1.162,00 €

Описание

Графичната карта на MSI е насочена към изискващите потребители и е LHR (Lite Hash Rate). Насладете се на върховата "Ampere" производителност с 8,704 CUDA ядра и 10GB GDDR6X памет.

Архитектура Ampere

GeForce RTX 3080 е базирана на усъвършенстваната архитектура "Ampere" на NVIDIA и включва 8,704 CUDA ядра, 272 Tensor ядра и 68 RT ядра, допълнени от 10GB GDDR6X памет (320-битов интерфейс на паметта).

Графичната карта е идеална за безкрайни часове забавление и удоволствие. Играйте най-новите заглавия на игри в 1440p резолюции с високо качество на графиката и удобно използвайте приложения за създаване на съдържание.

Рей Трейсинг

Технологията за проследяване на лъчи симулира начина, по който светлината се държи в реалния свят, за да създаде най-реалистичните и завладяващи графики за геймъри и създатели. Серията GeForce RTX 30 разполага с 2-ро поколение RT ядра за максимална производителност.

Ексклузивните 2-ро поколение RT (проследяване на лъчи) ядра предлагат двойно по-голяма производителност при проследяване на лъчи в реално време и използват AI технологии като DLSS 2.0, за да подобрят още повече гейминг изживяването.

Nvidia DLSS 2.0

DLSS 2.0 работи на Nvidia RTX карти и използва нов AI модел и машинно обучение за увеличаване на резолюцията на игрите. Според Nvidia, новият AI модел в DLSS 2.0 е два пъти по-бърз от този в предишната версия.

Nvidia Broadcast

Вашето AI-задвижвано домашно студио

Приложението NVIDIA Broadcast превръща всяка стая в домашно студио, като издига вашите потоци на живо, гласови чатове и видео разговори на следващо ниво с мощни AI ефекти като премахване на шум и звук от стаята, виртуален фон и много други.

Nvidia Ansel

Nvidia Ansel е мощна програма, която ви позволява да правите професионални снимки от вашите игри.

Сега можете да споделяте най-блестящите си гейминг преживявания със снимки с висока резолюция, 360-градусови и HDR снимки.

Nvidia Reflex

Nvidia Reflex предлага върхово конкурентно предимство. Най-ниска латентност. Най-добра отзивчивост. Поддържа се от серията GeForce RTX 30 и гейминг мониторите Nvidia G-SYNC.

Придобийте целите по-бързо, реагирайте по-бързо и увеличете точността на прицелване чрез революционен набор от технологии за измерване и оптимизиране на системната латентност за конкурентни игри.

Драйвери готови за игри

Драйверите GeForce Game Ready осигуряват най-доброто възможно изживяване за вашите любими игри. Те са прецизно настроени в сътрудничество с разработчиците и са обстойно тествани на хиляди хардуерни конфигурации за максимална производителност и надеждност.

Nvidia Studio

Креативност с AI

Издигнете вашите творчески проекти на ново ниво с Nvidia Studio. С новия специализиран хардуер, серията RTX 30 отключва несравнима производителност в 3D рендиране, видео редактиране и графичен дизайн. Насладете се на богати на функции RTX ускорения в топ творческите приложения, световно признати Nvidia Studio драйвери, проектирани да осигурят максимална стабилност, и набор от ексклузивни инструменти, които използват силата на RTX за AI-поддържани творчески работни потоци.

Nvidia енкодер

Откраднете шоуто с невероятна графика и плавно висококачествено предаване на живо без никакво заекване. GeForce RTX графичните процесори разполагат с усъвършенствани възможности за стрийминг благодарение на NVIDIA Encoder (NVENC), който е проектиран да осигури зашеметяваща производителност и качество на изображението. Освен това, ексклузивните оптимизации в любимите ви приложения за стрийминг на живо предоставят на вашата аудитория най-добрата версия на вас всеки път.

Nvidia Omniverse

Свържете вашите творчески светове с вселена от възможности

Nvidia Omniverse функционира като хъб за свързване на съществуващия 3D работен процес, заменяйки линейните тръбопроводи с жива синхронизация на създаването, позволявайки ви да създавате както никога досега и с скорости, които никога не сте изпитвали.

GeForce Experience

Записвайте и споделяйте видеоклипове, екранни снимки и потоци на живо с вашите приятели. Поддържайте драйверите си актуални и оптимизирайте настройките на игрите си. GeForce Experience ви позволява да правите всичко това. Това е основният спътник на вашата GeForce графична карта.

Nvidia G-SYNC

Тази технология синхронизира честотата на опресняване на екрана на компютъра с честотата на кадрите на играта, като по този начин елиминира разкъсванията, заекванията и други проблеми, свързани с несинхронизирана графична производителност.

За да използвате G-Sync, е необходим съвместим монитор, който поддържа технологията.

Виртуална реалност

Виртуалната реалност предлага едни от най-завладяващите изживявания в PC игрите. Но да се постигне правилната VR е трудно. С истински екранни резолюции от 4K и нагоре, минимални честоти на опресняване от 90 Hz и високи толеранси на латентност, виртуалната реалност е едно от най-взискателните приложения в света.

Графичните процесори NVIDIA GeForce RTX ви дават производителността, от която се нуждаете, за да захраните най-добрите заглавия на най-новите VR устройства. Освен това те разполагат с технологии, които да увеличат настройките за наистина впечатляващ и завладяващ геймплей.

Ресайзващ се бар

Resizable BAR на Nvidia е усъвършенствана функция на PCI Express, която позволява на процесора да достъпва целия буфер на кадрите на графичния процесор едновременно, подобрявайки производителността в много игри.

Избрана за най-добрата графична карта на базата на Nvidia

Графичната карта MSI осигурява най-доброто охлаждане, като същевременно остава изключително тиха, което ви позволява да се наслаждавате на максимална производителност при игри.

Работата в екип прави мечтата реалност

TORX FAN 4.0 се основава на работа в екип, като двойки вентилаторни лопатки са свързани заедно чрез свързан външен пръстен, който насочва въздушния поток към обновената охлаждаща система TRI FROZR 2.

Абсолютно хладни ядра тръби

Основните тръби са прецизно изработени за максимален контакт с GPU-то и разсейват топлината по цялата дължина на радиатора за оптимално охлаждане.

Дизайн с нископрофилен радиатор

Останете безшумни с Airflow Control, който подобрява динамиката на въздушния поток. Дефлекторите осигуряват допълнителна повърхност и насочват въздуха там, където е необходим за максимално охлаждане. Краищата на ребрата Wave Curved 2.0 нарушават нежеланите хармоници на въздушния поток, което води до намаляване на шума.

Мощен и хладен

Здрава задна плоча, изработена от четкан алуминий, укрепва цялата дължина на графичната карта, като същевременно осигурява пасивно охлаждане с прилагането на термални подложки.

Двоен сачмен лагер

Изключително издръжливите двойни сачмени лагери въртят вентилаторите TORX години наред за интензивен и дълготраен гейминг без никакъв шум.

Термично покритие

Термичните подложки осигуряват допълнително разсейване на топлината за компонентите на платката.

Нулев Frozr

Zero Frozr е спокойствието преди бурята, поддържайки вентилаторите неподвижни и тишината, докато не се наложи охлаждане.

Достатъчно здрав, за да ви подкрепи!

Gaming Z Trio е проектиран да ви служи добре по време на интензивни игрови сесии. Този легендарен артикул има допълнителна мощност, отключена чрез персонализираната печатна платка (PCB).

Допълнителните предпазители, вградени в персонализираната печатна платка, осигуряват допълнителна защита срещу електрически повреди.

Подобрен дизайн на материала на платката с мед увеличава проводимостта, подобрявайки разсейването на топлината и надеждността при висока производителност.

Прекърши правилата, не картата

Последователното качество на изработка в ключови области е подобрено с твърда метална лента против огъване.

Производител

MSI

Спецификации

Номер на продукта
V389-203R

Вентилатори

Manufacturer of Graphics Cards
Nvidia
Модел на чипсета
GeForce RTX 3080
Интерфейс
PCI Express x16 4.0
Максимална резолюция
7680x4320 пиксели
Технология за паралелна обработка
Не се поддържа
Спецификации
RGB осветление, Въздушно охлаждане, LHR
Тип
Висока производителност

Всичко в едно компютър

Капацитет на паметта
10 ГБ
Графична памет
GDDR6X
Шина за памет
320 бит

Свързаност

HDMI
1
DisplayPort
3
Двойна връзка DVI
Не

Графични карти

Минимална мощност на захранването
750 W
Захранващи конектори
3x 8-pin

Размери

Дължина
323 мм
Височина
140 мм
Дебелина
56 мм

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Отзиви снимки

Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
+6Изображения

Ревюта от наши членове

  • kas_ft
    5
    {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно

    Много мощна карта, която възпроизвежда всичко, което искате при резолюция 1440p и високи настройки.

    В сравнение с 2070, която имах преди, забелязах разлика от до двойно повече fps в игри като Cyberpunk, Overwatch 2 и новата Call of Duty, лесно ги играя на високи настройки с 150-200 fps.

    Тя е напълно тиха и температурите й не надвишават 70 градуса.

    Беше закупена за 950 евро и мога да кажа, че си заслужава цената, тъй като планирам да използвам тази карта поне 5 години.

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Температура
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • gtkodo
    5
    {positives} от 11 члена намериха това ревю за полезно

    Малко чудовище.
    Купуваш го и го забравяш.

    +2K игри на ултра настройки лесно стабилни на 100 fps
    +обучение на дълбоко машинно само в питон за мигновено
    +красив
    +лесно може да се справи още 5 години с изискващи игри

    -повишава температурите = вентилаторите са доста шумни

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Съотношение цена-качество
    • Умерен шум
    • Размер
    • Температура
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Giannis Skyline
    4
    {positives} от 32 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Давам 4 звезди, защото при влизане в PUBG, докато чакам играчите да се присъединят, пейзажът, тревата, сградите и т.н. отнемат дълго време да се заредят и мога да кажа, че 1050ti 4gb с Asus' overclock ги зарежда по-бързо. Производителността му е много добра, разбира се, и играя на разделителна способност 2k. Останалата част от моята настройка е страхотна, така че не можем да обвиним процесора и RAM паметта, и имам 1TB SSD NVMe Evo 970 за съхранение. Също така, температурата се повишава доста и страничните ми прозорци изгарят краката ми, така че определено се нуждае от добро охлаждане в кутията. Това са нещата, които забелязах и споменах, може би ще помогнат на някого, може би изглеждам прекалено, но според мен би струвало да се харчи малко повече пари, за да се получи версията ti.

    Преведено от Гръцки ·
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Съотношение цена-качество
    • Производителност
    • Температура
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • TheExileSs
    5
    {positives} от 31 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Надграждането от rtx 3060 на тази карта е като ден и нощ. Имам монитор с резолюция 1080p и всичко се върти на 80+ fps на ултра графика. Също така играе в dsr 2k с много добри fps. За монитор с резолюция 1080p картата може да е малко прекомерна, но аз съм един от онези хора, които искат да играят всичко на ултра настройки и никога да не паднат под 60 fps. По отношение на температурите, не надвишава 73 градуса в изискващите игри. Общо взето, като карта, тя си заслужава за игри на 2k-4k. Сетъп: Дънна платка: MSI Z490 Gaming Plus CPU: Intel Core i7-10700K RAM: Corsair 16GB 3200MHz Захранване: Corsair RM750x Gold Plus

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Съотношение цена-качество
    • Размер
    • Температура
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Christos-cho
    5
    {positives} от 14 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това е страхотно. То е изключително мощно. Имаше 2080s трио и видях разлика от 35fps в 2k. Това е едно от най-добрите подобрения в производителността от 2080 до 3080! Заедно с 9900k, е страхотно! Да, е скъпо, но бъдем честни, не очаквайте цените да падат лесно! ... и с новата серия 4080, когато стане достъпна, колко ще струва? Може би 1500?! ... и ще искаме договори с енергийната компания???? Хахаха... за този конкретен, Colin вино 0! Всичко е перфектно според температурата! Желая да е на 600 евро, но това е само мечта... по отношение на производителността, съм много доволен!

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Температура
    • Размер
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • giwrgos_pap14
    4
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Беше закупен за 964 евро, добра цена за тези, които искат да изчакат малко, ако цената падне до 750-850. Той е съчетан с 9700k Stock и RM750x в Lian Li O11 Dynamic Mid Tower с 7 вентилатора, а максималната температура е 71°C след няколко часа игри. Що се отнася до шума на котва, лично аз имам минимален (може би късметлия). По отношение на производителността, това е точно каквото очаквах и нямам оплаквания!

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Температура
    • Размер
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • kazas106
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

    Картата е много мощна... на 900+ струва повече от 3070ti. Все пак, обикновено не струва толкова висока цена. Идеално би било около 750-800.

    След дълъг гейминг сесия, температурите достигат 79-80 градуса, но ако намалите лимита на мощността, например до 85%, те падат на 69 градуса без компромиси в повечето игри.

    Общо взето, струва си като карта! Четвърто поколение... ще дойде през септември с неизвестни цени и наличност...

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Съотношение цена-качество
    • Размер
    • Температура
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Αναστάσιος Χήτας
    5
    {positives} от 29 члена намериха това ревю за полезно

    Купих картата на 30/4 в 961 с мисълта, че е доста добра цена за такава карта. Моята система е с Ryzen 5 3600 и играя на 1080p 240Hz. Картата играе всичко безпроблемно. Въпреки това винаги ограничавам FPS до 70 и задържам сенките на средно, поради навика от предишните карти. Тя работи на 90 вата с 40% използване. Температурите в добре проветряваният ми кутия са около 45 градуса.
    Когато премина на 2K, което е основната причина за избора ми, ще обновя, но според изследванията ми, картата е това, за което платих и ще работи безпроблемно.
    Игрите, които играя, изискват много от GPU+CPU, като стратегически игри с много герои и движещи се обекти, които изискват обработваща мощност, затова я натискам до необходимото, за да имам мнение.
    Преди това имах RX 590 8GB. Разликата е като ден и нощ. Където преди трябваше да играя с лоша графика, само за да поддържам 60 fps, тук е съвсем друга игра, мисля.
    Относно шума от намотките, за който някой спомена, аз не съм го изпитал.

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • bUrself
    5
    {positives} от 20 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Надграждане от 1080Ti. Просто звяр, играе всичко на ултра настройки. Използван с Odyssey G7 27" 1440p 240Hz. Цената е значително паднала, но вярвам, че все още има дълъг път да стигне до истинската си стойност. Купен за 1350 евро преди около месец (оуш) и сега се продава около 1100 евро.

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Съотношение цена-качество
    • Температура
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • ppapastaikoudis

    Потвърдена покупка

    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Температура
    • Размер
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    • Размер
  • Потвърдена покупка

    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    • Производителност
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    • Умерен шум
  • Потвърдена покупка

    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество

Подобни продукти

MSI GeForce RTX 3080 10ГБ GDDR6X Гейминг Z Trio LHR Карта ГрафикиMSI GeForce RTX 3080 10ГБ GDDR6X Гейминг Z Trio LHR Карта ГрафикиMSI GeForce RTX 3080 12ГБ GDDR6 Гейминг Z Trio LHR Карта ГрафикиMSI GeForce RTX 3080 12ГБ GDDR6 Гейминг Z Trio LHR Карта ГрафикиGigabyte GeForce RTX 3060 12ГБ GDDR6 Гейминг OC rev. 2.0 Карта ГрафикиGigabyte GeForce RTX 3060 12ГБ GDDR6 Гейминг OC rev. 2.0 Карта ГрафикиBiostar GeForce RTX 3080 10ГБ GDDR6X екстремни игри Карта ГрафикиBiostar GeForce RTX 3080 10ГБ GDDR6X екстремни игри Карта ГрафикиGigabyte GeForce RTX 3070 8ГБ GDDR6 Гейминг OC rev. 2.0 Карта ГрафикиGigabyte GeForce RTX 3070 8ГБ GDDR6 Гейминг OC rev. 2.0 Карта Графики
от 1.162,00 €от 1.000,00 €от 297,95 €от 758,82 €от 469,44 €
ПроизводителMSIMSIGigabyteBiostarGigabyte
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
Модел на чипсетаGeForce RTX 3080GeForce RTX 3080GeForce RTX 3060GeForce RTX 3080GeForce RTX 3070
Още спецификации
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории