Неръждаема стомана тежкотоварна капачка за тръба за комин AISI 304 BA анти-магнитна 38 х 38 Airduct Hellas
Куреници

Неръждаема стомана тежкотоварна капачка за тръба за комин AISI 304 BA анти-магнитна 38 х 38 Airduct HellasКод: 29725553

Капак на фирмата Technometal, който помага за изтеглянето на дима в последните метри на комина, без да му позволява да се връща в долната част и вътрешността на жилището. Предлага важни функции като задържане на дъжда и снега извън комина. Също така предотвратява влизането на малки животни и спира нежелани предмети, които се пренасят от вятъра, да влязат...
Вижте пълното описание

  • Цвят: сребърен
53,00
Доставкапет, 27 сеп. - вт, 01 окт.
+20,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 5+ броя

Доклад за продукта

от 53,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Неръждаема стомана тежкотоварна капачка за тръба за комин AISI 304 BA анти-магнитна 38 х 38 Airduct Hellas

    Продукти на магазина
    53,00 €

Описание

Капак на фирмата Technometal, който помага за изтеглянето на дима в последните метри на комина, без да му позволява да се връща в долната част и вътрешността на жилището. Предлага важни функции като задържане на дъжда и снега извън комина. Също така предотвратява влизането на малки животни и спира нежелани предмети, които се пренасят от вятъра, да влязат в комина и в дома. Накрая, предотвратява връщането на дим в дома, но и намалява процентите на алдехиди, които се натрупват в комина.
Материалът за изработка е неръждаема стомана, която осигурява по-голяма здравина и устойчивост на износване и времето, докато същевременно се почиства лесно.

Спецификации

Вид
Шапки
Материал
Inox
Цвят
сребърен

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.