Sam's Field Natural Light Deliciu pentru câini Dietetic cu Pui 200gr
Recompense pentru câini

Sam's Field Natural Light Deliciu pentru câini Dietetic cu Pui 200grCodul: 29660802

Snack-ul este o delicatesă delicioasă de oferit între mesele câinelui dumneavoastră, și nu după sau înainte de masa principală a zilei. Este potrivit pentru a arăta dragoste și recompensă câinelui dumneavoastră. Este un supliment alimentar delicios care asigură plăcerea mestecatului și ocuparea timpului. Puteți alege această hrană indiferent de rasă,...
Vezi descrierea completă

  • Ingredient principal: Pui
  • Greutate: 200gr
  • Bucăți: 1buc
4,90
Livrare rapidămarți, 24 Septembriedacă o comanzi până la 4 luni
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 9 bucăți

Raport produs

de la 4,90 €

Descriere

Snack-ul este o delicatesă delicioasă de oferit între mesele câinelui dumneavoastră, și nu după sau înainte de masa principală a zilei. Este potrivit pentru a arăta dragoste și recompensă câinelui dumneavoastră. Este un supliment alimentar delicios care asigură plăcerea mestecatului și ocuparea timpului. Puteți alege această hrană indiferent de rasă, deoarece este indicată pentru toate dimensiunile de câini. Recomandat pentru câinii cu tulburări ale funcționării sistemului gastrointestinal și cu probleme digestive. Are un conținut scăzut de proteine și grăsimi, ceea ce o face o alegere ideală pentru câinii supraponderali sau pentru câinii care au tendința de a lua în greutate ușor și nu se mișcă mult pe parcursul zilei.

Deliciile pot accelera procesul de antrenament al câinelui. Prin urmare, încercați să le oferiți după exerciții și cu consecvență în timp. Totuși, nu exagerați, deoarece ar trebui să reprezinte 5% din cantitatea de hrană pe care o consumă zilnic animalul dvs. de companie. Asigurați-vă întotdeauna că animalul are acces la apă potabilă și să fie păstrat într-un loc răcoros și uscat.

  • Ingredient principal: Pui
  • Greutate: 200gr
  • Bucăți: 1buc

Specificații

Specificații

Dimensiune
Toate rasele
Ingredient principal
Pui
Tip
Gustare

Nevoi nutriționale

Tratamente pentru câini
pentru tulburări gastrointestinale
Accesorii suplimentare
Dieta

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 5 stele
    0
  2. 1
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • Alex Nik
    4
    1 din 1 membri au considerat această recenzie utilă

    Achiziție verificată

    Enumăr ingredientele deoarece nu sunt menționate aici:

    Orez, pui, sirop de glucoză, ulei de somon, colagen, pulpa de sfeclă uscată, arome naturale, piei de purici uscate și semințe.
    15% proteină, 5.5% grăsime, 17% umiditate, 3% cenușă, 4.5% fibre.

    După cum indică ambalajul, este o gustare destul de ușoară pentru câini în toate aspectele. Foarte bună pentru antrenament, precum și pentru câinii mai în vârstă sau câinii cu probleme de sănătate care necesită procente scăzute de proteină și grăsime.

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?